HURRICANE ЗА "НОВОСТИ": Пред велико финале наше златне девојке послале моћну поруку Србима

Горан Чворовић

21. 05. 2021. у 22:05

ОБРАДОВАЛЕ су чланице групе Hurricane целу Србију пласманом у финале 65. "Евросонга", а сутра ћемо им стискати палчеве за што бољи пласман у Ротердаму, у завршној вечери гламурозног европског музичког спектакла.

HURRICANE ЗА НОВОСТИ: Пред велико финале наше златне девојке послале моћну поруку Србима

Фото ЕПА

- Сам улазак у финале је већ велики успех, а све више од тога додатно ће нас обрадовати - истиче за "Новости" чланица трија Ивана Николић.

- Веома смо узбуђене пред финале и једва чекамо да дамо све од себе, да ми будемо задовољне, али и да целу нашу публику учинимо поносном.

Објављивање имена српске групе већ у другој најави на списку финалиста, изазвало је велико одушевљење у нашем тиму. Али, времена за славље није било.

- Са полуфиналне вечери из арене смо се вратиле после поноћи, а јуче ујутро, пре девет, већ смо биле на проби дефилеа застава. Све је усмерено ка наступу за стручни жири у петак, а у суботу увече за публику - каже нам Сања Вучић.

Све три су сада усредсређене на то да оставе што бољи утисак на завршној представи.

НЕГАТИВНЕ НА КОРОНУ

ЗОРАН Милинковић рекао нам је и за компликовану здравствену процедуру, по којој тест на корону морају да раде на свака два дана.

- Сви смо негативни, што се тиче короне. Али, имамо позитивну енергију за што бољи наступ - каже продуцент "Харикејна".

Обавезе око наступа, и нарочито актуелна ситуација око пандемије короне, остављају мало простора за обилазак Ротердама.

- Слободно време, којег је заиста мало, користимо да се одморимо и напунимо енергијом за нове обавезе. Због посебних безбедносних правила, није нам дозвољено да саме обилазимо град, шетамо, одемо у куповину, осим ако није у организацији домаћина - наводи за "Новости" Ксенија Кнежевић.

У Ротердаму на "Евросонгу" је и оснивач групе и продуцент Зоран Милинковић.

Фото Промо

- Иако је конкуренција велика, очекивали смо да ћемо ући у финале. Највећу улогу одиграли су енергија и харизма чланица групе и, наравно, целокупни наступ - каже Милинковић за "Новости".

Истиче и да је песма међу најтежим за извођење, јер девојке у исто време и певају и играју, али и да је кореограф Милан Громилић заиста урадио велики посао. Наводи и да девојке ових дана имају тешке и напорне пробе.

- Нема времена за славље, све до суботе увече - оптимиста је Милинковић, иако се, како каже, никада не зна која ће песма добити највише наклоности жирија и публике. - Верујемо у наш наступ.

"УРАГАНКЕ" НАСТУПАЈУ ОСМЕ

ВЕЧЕРАС (21.00) "Харикејн" ће у дворани "Ахој" наступити као осме од 26 учесника финалиста. Шоу отвара Кипар, а затим следе представници Албаније, Израела, Белгије, Русије, Малте и Португалије. После Србије, представиће се Велика Британија, Грчка, Швајцарска, Исланд, Шпанија, Молдавија, Немачка, Финска, Бугарска, Литванија, Украјина, Француска, Азербејџан, Норвешка, Холандија, Италија, Шведска и Сан Марино. Чланице "Харикејна" су јуче прво имале дневну пробу, док је за вечерње сате била заказана још једна, генерална проба, на основу које гласају чланови жирија.

Очекује Зоран истовремено и подршку комшија, с обзиром на то да смо једини преостали представници из целог региона. Хвали организацију целог такмичења, а наглашава и дружење међу такмичарима из целе Европе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)