ТУГА ЗБОГ СМРТИ ПОЗНАТОГ ВОДИТЕЉА: Сарапа у сузама - Планирали смо да данас прославимо рођендан (ВИДЕО)

Novosti online

18. 05. 2021. у 17:39

ПОМОЋНИК главног и одговорног уредника информативног програма Телевизије Пинк и уредник Телевизије Вести, Александар Васић, изненада је преминуо у 58. години.

ТУГА ЗБОГ СМРТИ ПОЗНАТОГ ВОДИТЕЉА: Сарапа у сузама - Планирали смо да данас прославимо рођендан (ВИДЕО)

Фото: ТВ Пинк принтскрин

Водитељ и новинар Предраг Сарапа је рекао да су он и Васа данас планирали да пролсаве његов рођендан, али се то није остварило.

- Свака његова шала је била подстицајна за размишљање - казао је Сарапа.

Драги Васо, остајеш у нашим срцима, нећемо те заборавити, додао је он.

Главни и одговорни уредник информативне редакције Телевизије Пинк Горан Гмитрић је рекао да се у редакцији свакодневно препичавају Васине шале, али и његов оптимизам.

- Васа није био само мој колега, био је мој пријатељ. Имао сам осећај да ће ме до јутра у свом стилу, био је духовит, назвати и рећи: "Плачеш, плачеш... Жао ти је, прешао сам те". То се није десило... и данас седим у канцелари и чини ми се да ће да дође и каже: "Шефе, хоћемо ли да пијемо кафу? - рекао Гмитрић.

Он је, кроз сузе, додао да је Васа један од ретких људи који вам прирасте за срце, када га упознате схватите колико има људске топлине у њему и доброте.

- Васа је најпоноснији био када су га бирали да уђе у РРА. Говорио је: За мене је гласало 252 људи, двотрећинска већина...- каже Тања Вандоро.

Колеге су кроз сузе причале о Васи.

(Пинк)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)