ПОЧИЊЕ "ЕВРОСОНГ": Представнице Србије спремне за такмичење у Ротердаму, вечерас прво полуфинале

М. Ћ.

18. 05. 2021. у 12:14

ПРЕДСТАВНИЦЕ Србије, чланице групе "Харикејн", засијале су прексиноћ, на тиркизном тепиху, уводној манифестацији пред вечерашњи почетак 65. "Евросонга", у дворани "Ахој" у Ротердаму.

ПОЧИЊЕ ЕВРОСОНГ: Представнице Србије спремне за такмичење у Ротердаму, вечерас прво полуфинале

Фото ЕПА

Сања Вучић, Ксенија Кнежевић и Ивана Николић ће у четвртак, у другом полуфиналу, под редним бројем девет, извести песму "Локо локо", а према досадашњим проценама, пласман "ураганки" у финале не доводи се у питање.

Девојке су блистале у шљокичастим хаљинама са дубоким деколтеом, и белим јакницама.

Сањи се, у једном тренутку, раширила хаљина, па је показала дуге ноге од којих многима застаје дах.

- Љубав према музици нас је спојила - истакла је Ксенија. - Заједно смо већ четири године, много времена је прошло.

ИТАЛИЈА ФАВОРИТ ПО КЛАДИОНИЦАМА

ПРЕМА подацима са кладионица, фаворит за победу је италијанска група "Манескин", са рокерском песмом Zitti e buoni. Италија није славила још од када је Тото Кутуњо 1990. тријумфовао у Загребу са нумером Insieme: 1992. Њихова композиција има подршку од 22 одсто, а међу фаворитима су и Француска са 20 одсто (надају се да ће им Барбара Преви донети победу након 1977) и Малта са 12 одсто (никада нису победили). Следе Исланд, Кипар, Бугарска, Швајцарска, Украјина..., док ће наше "ураганке", по кладионицама, завршити на 22. месту.

Фото Лого

Сања је подвукла да је песма "Локо локо" љубавна:

- Она, међутим, у исто време шаље поруку да би људи требало да преузму ствари у своје руке, и да се боре за оно што желе.

Ивана, за коју кажу да је међу три најатрактивније учеснице "Евросонга", констатовала је да је тешко играти и певати у исто време.

- Не допада нам се време овде у Холандији. Сунце, хајде више - завапила је Николићева, што је изазвало смех осталих девојака.

"Евросонг" се враћа после годину дана паузе због короне, под слоганом "Отвори се". Вечерас (21.00) је на програму прво, у четвртак друго полуфинале, док је финале у суботу 22. маја. У првом полуфиналу, од укупно 39 земаља учесница, представиће се извођачи из 16 држава - Литваније, Словеније, Русије, Шведске, Аустралије, Северне Македоније, Ирске, Кипра, Норвешке, Хрватске, Белгије, Израела, Румуније, Азербејџана, Украјине и Малте.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)