КОМШИЈЕ ОТКРИЛЕ ТАЈНЕ БОГДАНЕ И ЦЕЦИНОГ СИНА: Вељко квадом иде до продавице, а једним гестом одушевио је Тител

Novosti online

15. 05. 2021. у 00:15

ВЕЉКО Ражнатовић и Богдана Родић након венчања и рођења сина Жељка преселили су се у Тител, у кућу коју је добио у мираз од Богданиних родитеља.

КОМШИЈЕ ОТКРИЛЕ ТАЈНЕ БОГДАНЕ И ЦЕЦИНОГ СИНА: Вељко квадом иде до продавице, а једним гестом одушевио је Тител

Фото: Новости архива

Цецин син је недавно изјавио да раде на новој принови, као и да ужива тамо и да му градска гужна не недостаје, а комшије су сада откриле како Богдана и Вељко живе у Тителу, као и да је један Вељков гест одушевио све.

- Дивни су, друже се и са нашом децом. Вељко често пролази овуда, јако је културан и фин. Има велике псе, знају да буду гласни и лају, па увек пита најближе комшије да ли им то смета. Комшиница до њих му је једном приликом изјавила како воли псе, али да јој се не свиђају ти огромни пси, као што су његови, већ да би она волела малу куцу. Вељко јој је након неколико дана купио малог пса, мислим да је малтезера узео. Она се толико везала за њега и ми нисмо могли да верујемо да је он толико фин - испричала је комшиница која живи у близини и често има контакт са Родићима.

Комшија чије двориште гледа на Вељково, каже да сваког дана махну један другом када се угледају.

- Вељко је као човек одличан, као комшија је супер. Увек се јави, поприча, није уображен нимало. Цецу слабо виђам. Мени се чини да он много тренира, јер у кући има салу за тренинг и теретану. Најчешће је са керовима, има доста паса, више од тридесет, имао је и више. Мирко Шијан је своје псе одвео, једно време су их заједно држали и чували. Вељко има и дресере за псе. Вељковог сина Жељка сви шетају, Богданина мама чим види неког слободног радника каже 'Ајде мало, гурај га' - рекао је расположени комшија.

Фото: Принтскрин Инстаграм

 

Иначе, Богдани и Вељку је Цеца направила базен на плацу. По речима комшија, то је јако велики плац, на ком могу још четири куће да се изграде.

- Направила је то због малог Жељка, али га је Богдана највише користила, тако је дотерала линију после порођаја. Вељко воли што живи у Тителу, он не воли гужву. Имао је једном несугласице са неким комшијама који су гласно пуштали музику, јер је једва успавао дете, па се плашио да прегласна музика не пробуди Жељка. Нудио им је пиће и шта год желе, само да се утишају, изгладили су то. Ипак је он Цецин син, могао би да се прави важан, али он уопште није у том фазону. Када се враћа из Београда и када пролази улицом, обавезно свирне свима! Вози и квад, али то само када иде у продавницу - открио је комшија.

Фото: Принтскрин

(Мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)