ФИНАЛЕ НИКО НЕ ДОВОДИ У ПИТАЊЕ: "Харикејн" одржале другу пробу пред "Евросонг"

В. Н.

14. 05. 2021. у 23:02

ГРУПА "Харикејн" одржала је у четвртак другу пробу пред наступ на "Евросонгу" у дворани "Ахој" у Ротердаму, где ће се, певајући нумеру "Локо локо", представити на другој полуфиналној вечери, 20. маја, под редним бројем девет.

ФИНАЛЕ НИКО НЕ ДОВОДИ У ПИТАЊЕ: Харикејн одржале другу пробу пред Евросонг

Фото EBU/Thomas Hanses

Енергичан наступ ни сада није изостао. Наша делегација је задовољна, а овом приликом су сви недостаци с прве пробе кориговани.

- На другој је све прошло одлично - задовољно ће "ураганке". - Све смо сигурније, осећај на бини је феноменалан. Свакодневно вежбамо, имамо пробе и једва чекамо наступ.

Сања, Ксенија и Ивана су носиле исте костиме као на првој техничкој проби, с тим да су сада имале чизме. Једина упечатљива разлика је фризура Сање Вучић која није имала афро-локнице, али је нагласила да је фокус на другој пробе био на вокалном извођењу.

Уследила је и прва права конференција за, засада, малобројне новинаре. Присутно их је мање од 100 (углавном локалних), а дозвољено је 500. Они су у прес-центру и овога пута оценили наступ Србије као одличан, те нико не доводи у питање пласман у финале.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)