ЈА САМ ЛЕНЧУГА: Хит изјава Наташе Беквалац - Могла бих да живим на туђ рачун, само немам на чији

Новости онлајн

14. 05. 2021. у 10:24

ПЕВАЧИЦА Наташа Беквалац након краћег одмора вратила се пословним обавезама, али, како каже, не жури јој се јер још увек не може да се дружи с публиком.

ЈА САМ ЛЕНЧУГА: Хит изјава Наташе Беквалац - Могла бих да живим на туђ рачун, само немам на чији

Фото: Инстаграм

- Ја сам позната ленчуга и могла бих тако живети да имам на чији рачун, али немам - каже кроз осмех, и додаје:

- Волим терен јер дружење с публиком јесте, бар када сам ја у питању, разлог зашто се бавим музиком. Мој албум је спакован, али нисам још ушла у студио. Супер ми је ово време паузе да мало песме одстоје. Дешавало ми се да снимим песму, па након неког периода кажем: боже, сада бих боље отпевала, требало ми је време. Сада имам то време да све некако легне и сачека своје време.

Без обзира што је на пословном плану имала времена, Ната каже да приватно није стигла, попут многих, да се преиспита око неких животних питања.

- Ма како да не, то се вероватно преиспитују они који имају времена и немају децу. Међутим, када имате ћерку од 14 година која је у пубертету и млађу од три немате времена. Живот само меље и узима своје, можда ми је то темпо који ми одговара - рекла је Ната.

Како наводи, Наташа је жена без планова.

- Ја сам жена без планова и идеје јер верујем у живот страшно. Од када сам тако почела да размишљам, живот ми доноси прелепе ствари. Живот се увек побрине да ти да најбоље опције за тебе и мени се отварају прелепе ствари које прихватам. Чак и оне мање лепе, јер су ми увек лекције - каже певачица, која признаје да је у претходном периоду упознала дивне људе, добила добре ангажмане и разменила енергију са познаницима сличним њој.

Она каже да је њена филозофија “женска моћ” због чега управо жене из своје породице често објављује на друштвеним мрежама.

Њена мама постала је права атракција нарочито у видеима када критикује Наташу. Један од последњих је био када је певачици одбрусила да не тражи од ње савет за брак јер се разводила три пута.

- Видите по мом животном току генерално како ме је саветовала - с осмехом каже Наташа, и додаје:

- Мислим да је моја мама представник мама генерално и да сви препознају своје маме. Она је омиљена и у нашој породици, па тако и на Инстаграму.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (1)