ИТАЛИЈАНСКИ "ПЛЕЈБОЈ ДЕКА" СЕ ВАКЦИНИСАО У БЕОГРАДУ: Ђанлука Ваки се појавио на Сајму - само због тога дошао у Србију

Новости онлајн

12. 05. 2021. у 13:35

ПОПУЛАРНИ италијански милионер и миљеник жена, Ђанлука Ваки (52), познат и као "Плејбој дека", вакцинисао се данас у Србији, на Београдском сајму.

ИТАЛИЈАНСКИ ПЛЕЈБОЈ ДЕКА СЕ ВАКЦИНИСАО У БЕОГРАДУ: Ђанлука Ваки се појавио на Сајму - само због тога дошао у Србију

Фото: Принтсцреен/Инстаграм

Ђанлука је у Београд стигао приватним летом, а дошао је само због вакцинације. Италијански плејбој поново ће доћи у Србију, где ће се, такође, у нашој престоници и ревакцинисати за три недеље.

На радост многих дама широм света, италијански милионер се вакцинисао без мајице, а био је видно расположен и насмејан. Како се наводи, Ђанлуки је београдски бизнисмен Андреј Кесић помогао да дође у Београд на вакцинацију.

Ђанлука се прославио плесним видеима, а годинама је у центру пажње и један је од власника најзанимљивијих профила на Инстаграму које прате милиони, када је реч о онима које занима да гледају згодне жене, луксузне некретнине, јахте, трошење новца и луде проводе.

Поред пуштања музике на журкама широм света и уживања у прелепим девојкама, Ваки свакодневно тренира, тело му је у потпуности прекривено тетоважама, а по њему се вероватно никада не би тачно погодило колико Италијан има година.

Ђанлука је недавно добио ћерку са 28 година млађом девојком Шерон, којој су поносни родитељи дали име Блу Јерусалема Ваки.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)