УРАГАНКЕ СЕ ОГЛАСИЛЕ ИЗ РОТЕРДАМА: Желимо прво место, ова година је наша! (ВИДЕО)

Novosti online

11. 05. 2021. у 19:57

ЧЛАНИЦЕ групе „Хурикејн“ прекјуче су са делегацијом Србије отпутовале у Ротердам, где боје наше земље бране на овогодишњој Евровизији песмом “Локо, локо”.

УРАГАНКЕ СЕ ОГЛАСИЛЕ ИЗ РОТЕРДАМА: Желимо прво место, ова година је наша! (ВИДЕО)

Фото: Printscreen

У претходном периоду су вредно радиле и зато се надају добром пласману.

- Имале смо ригорозне и свакодневне припреме, али смо спремне. Било је ту свега. Изгледа да ћемо ове године на Евровизији морати да останемо у хотелским собама и нема журки на тим делегационим скуповима. Нажалост, карантин. С обзиром на то да смо се све три вакцинисале, нисмо добиле никакве одређене привилегије. Нама је битна само једна соба у којој можемо заједно да тренирамо – поручује Ксенија, док Сања открива неколико информација везаних за наступ на гламурозној сцени.

- Пар информација можемо да откријемо. Бићемо саме на бини, без плесача. Имаћемо три пратећа вокала која ће бити иза бине, они ће нам помагати у том смислу. Користићемо обе бине које нам буду на располагању. Имаћемо и цатwалк, биће много играња и певања. Са онаквом кореографијом и костимима сасвим је довољно да издоминирамо и саме на сцени. Нећемо моћи да дишемо колико смо утегнуте. На дан Евровизије не смемо ништа да поједемо, а и неколико дана раније (смех) – говори Сања која се заједно са девојкама нада победи.

- Зашто да идемо ако се не надамо победи? Није пресудно, али желимо прво место. Ова година је наша – изјављују оне, док Ксенија коментарише какав сада имају однос са Гоцом Тржан након што је она изјавила да им се њихова песма „Локо, локо“ не допада, кад су је многи оптужили да је љубоморна на девојке.

Гоцу знам приватно откад сам била мала. Све је било на месту што је рекла. Искрено је одговорила на наше питање. Не може песма сваком да се свиди. Треба људима времена да се навикну на нову нумеру „Локо, локо“. Не постоји никакав скандал са Гоцом Тржан - поручиле су Ксенија и Ивана, која јачу половину није одвела у Ротердам.

- Не водимо јаче половине, не дају нам. Шта да радимо (смех).

Недавно се у медијима појавио снимак на ком се Ксенија љуби са својим дугогодишњим момком, што је изазвало опречне коментаре:

- И досад сам избегавала да коментаришем било шта у вези с мојим партнером, тако да је најбоље да и даље остане тако. Људима је то било чудно, а мени свакидашње. Кнез ме није критиковао због мог поступка јер мог момка дуго већ познаје, тако да му то није сметало.

„Хурикејн“ су снимиле и мини ријалити о свом животу који би требало ускоро да угледа светлост дана.

- Снимање мини ријалитија је завршено. Има још пар завршних кадрова. Очекујте свашта интересантно, једна искрена прича у којој смо плакале. Требало би то да се пусти ускоро, не знамо тачан датум – каже Ивана.

Орило се аеродромом „Не дај се, делегацијо“

Након урађених ПЦР тестова и уз оштре мере опреза како се не би заразиле, „Ураганке“ су јуче у пратњи српске делегације отпутовале раном зором. У белим уским тренеркама истакле су своје облине, па су се сви окретали за њима и када су стигле у Ротердам. Пре поласка, Сања је на аеродрому запевала “Не дај се, не дај се, делегацијо”, изменивши реч „генерацијо“ из оригинал верзије у „делегацијо“.

Рачунамо на гласове из дијаспоре

Осим што планирају да одушеве публику широм Европе, оне искрено кажу да се највише уздају у гласове из дијаспоре.

- Пратите нас, слушајте, поручујемо нашим људима из дијаспоре да гласају за нас, да донесемо победу Србији – каже овај женски трио.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (2)