АНЂЕЛИНА ЏОЛИ ИСКРЕНО ПРИЗНАЛА: Запоставила сам каријеру због развода од Бреда Пита

Новости онлајн

09. 05. 2021. у 20:51

ХОЛИВУДСКА глумица Анђелина Џоли на промоцији свог новог филма "Они који ме желе мртву", одговарала на питање новинара, који су желели да знају зашто последњих година готово да је није било на филмском платну, нити се бавила редитељским послом.

АНЂЕЛИНА ЏОЛИ ИСКРЕНО ПРИЗНАЛА: Запоставила сам каријеру због развода од Бреда Пита

Фото: Танјуг/АП

- У томе ме је спречавала захтевна породична ситуација - кратко је одговорила Џолијева, мислећи на развод од глумца Бреда Пита и борбу за старатељство.

Иначе, глумица све чини како би њени наследници, близанци Нокс и Вивијан, Шајло, Захара, Пакс и Медокс, на најбезболнији начин прошли кроз тежак период, па са њима највише времена проводи код куће и брине о њима.

- Никада себе нисам замишљала као маму у традиционалном смислу. Осећам да ми за то недостају све вештине и да нисам добра, али се сналазим. Деца су ми поприлично отпорна, издржљива, лако се прилагођавају и помажу ми. Волим што су порасли, па сада могу са њима да седим целу ноћ и разговарам - завршила је глумица, која је са бившим мужем у лошим односима и бори се с њим око старатељства над децом. Она је њега оптужила и за породично насиље, што он негира.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)