ДЕВОЈЧИЦА ИЗ ЧОЛИНОГ СПОТА ЖИВИ ДАЛЕКО ОД СРБИЈЕ: Преживела је тешке избегличке дане - "Моји ожиљци ће увек бити ту!"

Новости онлајн

09. 05. 2021. у 16:59

ИВАНА Легин отпевала је чувену песму "Чаје шукарије", са једном од највећих звезда Југославије, Здравком Чолићем, још када је била девојчица, а онда се ова потпуно повукла из јавности.

ДЕВОЈЧИЦА ИЗ ЧОЛИНОГ СПОТА ЖИВИ ДАЛЕКО ОД СРБИЈЕ: Преживела је тешке избегличке дане - Моји ожиљци ће увек бити ту!

Фото: Принтсцреен

Наиме, иако је прошло три деценије од настанка ове песме, девојчица Ивана из спота се никада више није појављивала у медијима.

Тренутно, Ивана живи и ради у Аустралији и бави се режијом, продукцијом и маркетингом.

Иако јој је каријера, још као девојчици коју цела Југославија и данас памти, кренула узлазном путањом, све је прекинуо рат. Ивана је у Аустралији јесте остварила неколико улога, али су, како је открила, биле аматерског типа.

После избијања рата, Ивана је искусила избеглички живот који је и данас оставио ожиљке на њеној души.

- Избеглиштво је ишло преко Београда, Загреба, Русије па тек онда до Аустралије. Као и свима осталима који су лутали светом покушавајуци да нађу свој кутак мира и сигурности било је немирно, несређено и нестабилно. Тек што смо се навикли на једну школу и начин живота, нашли смо се у другом окружењу са новим језиком и културом. Није било лако, али оваква искуства дефинитивно јачају. Мали ожиљци ће увек бити присутни, некада ће да засврбе или да се упале, обично када то најмање очекујемо. Међутим, на то гледам као проживљени живот и кад тај ожиљак засврби само ме подсети да сам у 33 године преживела нешто што многи нису са 90 - рекла је Ивана у једном интервјуу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)