"ПОЉУБАЦ СЕ ЈЕСТЕ ДОГОДИО": Весна Ђогани се огласила први пут након скандала

Новости онлајн

09. 05. 2021. у 16:51

НАКОН што је Ђоле Ђогани ухваћен како се наводно љуби са другом женом, први пут за медије огласила се и његова невенчана супруга Весна Ђогани, која је са њим у заједници већ 20 година.

ПОЉУБАЦ СЕ ЈЕСТЕ ДОГОДИО: Весна Ђогани се огласила први пут након скандала

Фото: Принтсцреен/Пинк

- Ја морам да кажем да нема причи ни о каквој превари. Осећала сам се чудно. Овакав маркетинг не желим ни најгорем непријатељу. Људи који нас познају одмах су рекли да то није истина - рекла је Весна и додала:

- Ово није истина. То је наша пословна сарадница која нама води посао. Ми смо свакодневно са њом у контакту. Она се том приликом захвалила Ђолету јер је однео телевизор њеном брату.

- Нас две смо разговарале. Њен муж је јако повређен. Он није из јавног света и не зна о чему се ту ради. Када сам је позвала питала сам је да ли је добро и рекла јој да не сумњам да је ишта имала са Ђолетом - истакла је Весна, а онда је проговорила и о пољупцу.

- Пољубац се догодио. Али, пољубц може и у монтажи да се измонтира, да се успори кадар.

- Ђоле је веома искрен. Када се десила, најава, мени није било свеједно. Рекла сам му "Ђоле, да ли имаш нешто да ми кажеш". Ја њим живим 20 година, знам његов брк када се смеје. Он ми је рекао "Ја не знам о чему се то ради".

- Када би Ђоле имао жену са стране прво би мени рекао. Када наиђе проблем, ми га прво код куће решимо.

-Мени стижу поруке "карма је кучка" и слично - истакла је Весна за "Премијеру - Викенд Специјал".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)