БОГДАНА И ЈА РАДИМО НА СЛЕДЕЋЕМ НАСЛЕДНИКУ: Вељко Ражнатовић проговорио о проширењу породице

Novosti online

09. 05. 2021. у 13:38

ВЕЉКО Ражнатовић открио је како се његова породица носи са његовим послом, али и да планира проширење породице.

БОГДАНА И ЈА РАДИМО НА СЛЕДЕЋЕМ НАСЛЕДНИКУ: Вељко Ражнатовић проговорио о проширењу породице

Фото: Принтскрин

- Довео сам форму до невиђеног ниво, никад нисам био спремнији, надам се да ће се то показати у рингу. Ја не идем да се зезам и боксујем, идем да убијем човека. Марек Прохаска је покојник. Ми ћемо се срести у рингу ту мена никакве приче - поручио је Вељко.

Он је додао и да живи повучено у Тителу и да не излази.

- Мене нико годинама није видео. Лудак сам, живим са својим керовима, имам 30 паса код мене кући. Љубимо се у уста ваљамо се по трави - рекао је он и додао да тренира два пута дневно.

Вељко је открио да када уђе у ринг плаши се само једне ствари - да не изгуби.

- Плаши ме да нећу оправдати своја очекивања. Плашим се бога и пораза, све ћу урадити да никада не будем поражен. Пораз никада није био опција - објаснио је Вељко.

На мечевима у публици редовно можемо видети његову мајку Цецу Ражнатовић, тетку Лидију, сестру Анастасију и супругу Богдану, а он је сада открио шта му оне кажу пред меч.

- Увек једно те исто. Тетка ми се увек моли током меча, а сестра каже: 'Ја нисам ни сумњала' када се заврши. Они ме потпуно схватају, размеју да је то мој пут. Боксом планирам да се бавим до неке 32, 33 године - рекао је он и додао да ће његов син Жељко сигурно тренирати бокс.

Вељко је ускршње празнике провео у кругу породице, први да у Боеграду Други у Тителу, а сад је открио да он и Богдана раде на проширењу породице.

- То ми је екстра што сам у Тителу, одмарам мозак. Богдана кува, нисмо поделили послове, ја имам бокс. Око детета нам помажу и моја мама и њена мама и сестре њене и сви живи. Радимо на следећем наследнику и видећемо! - истакао је Ражнатовић у Јутарњем програму на ТВ Прва.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)