"ЦЕЦА СЕ ОДРЕКЛА СВЕГА": Анастасија Ражнатовић о одрастању уз самохрану мајку - све је сама морала да носи на леђима!

Novosti online

09. 05. 2021. у 08:44

АНАСТАСИЈА Ражнатовић не крије да јој је веома важан однос који има са мајком Цецом Ражнатовић, а сада је први пут испричала са каквим се све изазовима сусретала док је расла без оца Жељка Ражнатовића Аркана.

ЦЕЦА СЕ ОДРЕКЛА СВЕГА: Анастасија Ражнатовић о одрастању уз самохрану мајку - све је сама морала да носи на леђима!

Фото: Инстаграм

Анастасија је објаснила због чега је поносна на своју маму, чега се све Цеца одрекла зарад своје деце, али и у којим тренуцима јој је највише фалила очинска фигура.

Самохрани родитељи морају да се одрекну многих ствари. Чега се све твоја мама одрекла зарад Вељка и тебе?

- Свега се одрекла јер је другачије када оба родитеља воде рачуна у одрастању деце. Самохрани родитељ све мора сам да носи на својим леђима. Моја мама се цели живот јавно експонирала и прошла је кроз многе ствари. Све то је додатно отежало ситуацију јер уз велики притисак јавности, Цеца је морала да буде и добра мајка.

Да ли си поносна на своју мајку јер је, како кажеш, највећи терет подизања деце пао само на њу?

- Наравно, јако сам поносна на њу, увек и заувек.

Колико ти је било тешко што ниси имала очинску фигуру током одрастања?

- Откад знам за себе, тате се не сећам. Увек ми је било тешко што немам оца, а највише ми је недостајао док сам била мала. Када су очеви долазили по своје ћерке у школу, тада бих се често замислила и била сам тужна, али сам научила да живим са тим. Хвала Богу, поред себе сам имала мајку и тетку, које су ми пружиле љубав и биле потпуно посвећене Вељку и мени.

Какав савет можеш да даш самохраним мајкама, али и деци која расту у таквим породицама?

- То би најбоље могла да каже моја мама јер је ипак она та која је прошла кроз тај тежак период живота. Али када помислим на своју мајку и њено искуство, поручила бих им да буду јаке, да буду највећи ослонац и пријатељ својој деци и све ће бити како треба. Деца ће то знати да цене.

(Ало)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)