ПОДИГНУТА ОПТУЖНИЦА ПРОТИВ СЛОБЕ ВАСИЋА? Због насиља у породици певач иде пред суд

Novosti online

08. 05. 2021. у 16:03

ТУЖИЛАШТВО у Новом Саду наводно је подигло кривичну пријаву против Слобе Васића због насиља, које је певач починио 2019. године када је насрнуо на своју тадашњу девојку, са којом се забављао месец дана.

ПОДИГНУТА ОПТУЖНИЦА ПРОТИВ СЛОБЕ ВАСИЋА? Због насиља у породици певач иде пред суд

Фото: Принтскрин/инстаграм/slobavasic_official

– Обавештавамо вас да је након извршених провера утврђено да је ово Тужилаштво везано за догађај поводом ког тражите информацију, на основу члана 43. став 2. тачка 5. Закона о кривичном поступку у вези са чланом 495. и 499. став 1. Закона о кривичном поступку, поднело Основном суду у Новом Саду оптужни предлог против С.В. због кривичног дела насиље у породици из члана 194. став 1. Кривичног законика, који поступак је у току пред Основним судом у Новом Саду – писало је наводно у саопштењу.

Поводом ових навода, Васић се још није огласио.

Подсетимо, Слоба и његова тадашња девојка су према речима њеног брата били свега месец дана у емотивној вези, а певач се уселио у девојчин стан који је она изнајмила у Новом Саду, након само 20 дана забављања. 

Фото: Принтскрин/инстаграм/слобавасиц_оффициал

 

Тог дана смо били у ресторану и све је било у реду док нисмо дошли у стан. Међутим, када смо девојка и ја кренули кући, чули смо запомагање моје сестре. Док сам се пео ка стану, већ сам позвао полицију. Слободана сам одгурнуо у пределу лица, како бих га скинуо са моје сестре. Када је полиција дошла, он је већ побегао и није био у стану, па су га они вијали по Новом Саду. Претпостављам да се уплашио мене – рекао је тада брат нападнуте девојке за медије.

Осим тога, брат Васићеве бивше је, такође, истакао да певач има бројне финансијске проблеме, због чега је био под притиском, те је бес и гнев учинио своје.

Тог дана је пио виски и неке таблете. Слободан има многобројне проблеме, дужан је, па је вероватно због тога под притиском – закључио је он.

Подсећања ради, Слоба Васић недавно се венчао са Јеленом Карајгић са којом има ћерку Марију, и на друштвеним мрежама редовно показују колико су срећни.

(24седам)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)