(НЕ)ОЧЕКИВАНИ РАСПЛЕТ: Весна решила да опрости Ђолету - љубавница добила отказ

Новости онлајн

07. 05. 2021. у 21:51

АГОНИЈА у породици Весне и Ђолета Ђоганија због преваре полако се стишава.

(НЕ)ОЧЕКИВАНИ РАСПЛЕТ: Весна решила да опрости Ђолету - љубавница добила отказ

Фото: Инстаграм

Страсти су се смириле, али домаћица куће је донела важне одлуке. Како се сазнаје, по свој прилици од развода њих двоје нема ништа, али и Ђоле својој љубавници, за коју се испоставило да је његова дугогодишња пословна сарадница, по хитном поступку мора да да отказ.

Она је годинама завршавала све што има везе с Ђолетовом и Веснином каријером, али никад није желела да се експонира у јавности. Зато је Весну и заболело кад је видела у емисији "Папарацо лов" да њеног мужа љуби жена која им је и кућни пријатељ, али и сарадник, јер јој је забила нож у леђа. Ђоганијева супруга сматра да је то издаја и да она не може више с њима да сарађује.

Прашина се полако слегла, Весна због деце и медија не жели да прави халабуку, али је мужу јасно ставила до знања под каквим условима ће убудуће наставити брачну заједницу. Она се клела у Ђолета и његову верност и последњих неколико дана је била и љута и збуњена због свега што се издешавало, али и притиска који су трпели.

Штавише, Ђолету су блиски пријатељи препоручили да посети брачног саветника, који у оваквим ситуацијама може и те како да им буде од користи. Откако је афера одјекнула као бомба, њима не престаје да звони телефон, а Весна на Инстаграму више не објављује клипове како се снима док игра и пева за друштвене мреже, али је јуче поставила клип из свог дома у ком је поменула и супруга.

- Ево ту је Ђокси, чисти фрижидер - рекла је она снимајући леђа свог мужа.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)