ВЕЛИКИ ОБРТ У ЈЕКУ ПРИЧЕ О РАСКИДУ: Љубав јача од скандала - Дарко Лазић се жени!

Новости онлајн

06. 05. 2021. у 20:44

ДАРКО Лазић и његова вереница Марина Гагић одлучили су да се венчају, и то 24. јуна, на рођендан њиховог сина Алексеја.

ВЕЛИКИ ОБРТ У ЈЕКУ ПРИЧЕ О РАСКИДУ: Љубав јача од скандала - Дарко Лазић се жени!

Фото: Инстаграм

Њих двоје су у последње време прошли кроз турбулентан период и сада су решили да прошлост оставе иза себе. Ову информацију поделили су само с најближима, а јавност, пријатеље и породицу ускоро ће обавестити о томе. Желели су да се стиша бура која се у претходне две недеље подигла, када је Марина одлучила да се врати код својих родитеља.

У је Лазић у уживо програму за "Пулс Србије" потврдио да спрема неко лепо изненађење.

- Морам да кажем да је са мном и Мариноим све у најбољем реду. Чека вас нешто много лепо, да запушимо људима уши. Много смо лепи заједно, зато нас људи оговарају и праве сплетке. Није нашла никакве поруке да сам је варао, нисмо ни раскинули веридбу. Марина је била код њених, код мајке, на мало више од недељу дана. Данас долази кући. Све је у реду, функционишемо нормално. Да је раскинута веридба, ваљда бих ја знао. Била је свађа као у свакој заједници, где нема свађе, нема ни љубави - рекао је Дарко.

Иначе, ако све буде било како су планирали, Дарко и Марина ће се венчати у општини и у цркви у Брестачу. Свадбени ручак и церемонија ће бити у хотелу његовог пријатеља у ком је правио славље и када је прошле године крстио сина. С обзиром на то да је Лазић рекао да се разочарао у многе колеге, позивнице ће добити само они који су уз њега били и у лепим, али и мање лепим тренуцима. Све ће бити организовано на врхунском нивоу, а ово ће бити прво славље у породици након што му је отац Милан Лазић преминуо у децембру прошле године.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)