БРЕНУ У ДУБАИЈУ ТРЕТИРАЈУ КАО КРАЉИЦУ: Певачица не жали новац - ужива у луксузу и има услугу 24 сата! (ФОТО)

Новости онлајн

05. 05. 2021. у 21:59

ФОЛК звезда је после Ускрса спаковала кофере и отишла са супругом Бобом, сином Виктором и његовом девојком Сандром у луксузно летовалиште. Ризорт у којем је одсела подсећа на дворце, а услугу има 24 сата.

БРЕНУ У ДУБАИЈУ ТРЕТИРАЈУ КАО КРАЉИЦУ: Певачица не жали новац - ужива у луксузу и има услугу 24 сата! (ФОТО)

Фото: Инстаграм

Наиме, она борави у Ризорту у којем је одсела подсећа на дворце, а услугу има 24 сата.

- Брена је после Божића била неколико дана у Дубаију и допало јој се, зато је обећала власницима хотела, где су је дочекали као да је шеик, да ће се вратити. Тако је после Ускрса одмах отишла с Бобом, Виктором и његовом девојком Сандром. Тамо су били и Викторови другови. Брена не жали новац, само да добије луксуз какав јој доликује, а сви се утркују да јој направе угођај за памћење. У хотелу је све организовано тако да има масаже, спа програм, али и засебну теретану ако одлучи да вежба. Сем тога, у апартману увек мора да буде њено омиљено пиће и одређени слаткиши, али и пуно воћа. Рум сервис јој је увек на располагању, па често зна да једе у апартману. Сви је третирају као краљицу, многи знају да је позната на Балкану - каже извор са лица места.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Како је годинама радила, фолк диви се осладио овакав начин живота, па се многи питају да ли ће Брена ускоро окачити микрофон о клин и отићи у пензију да би наставила да ужива.

- Обожава да путује и често мења државе и континтенте. У Мајамију има своју вилу, али воли да обиђе и друге егзотичне дестинације. Воли море и вода је опушта. Посебно да крстари јахтама. У Црној Гори има своју јахту, па тако обилази тамошње приморске градове, али и у суседној Хрватској. Многи су је питали да ли ће се коначно као Саша Поповић пензионисати, али им Брена кроз смех каже да тај филм скорије неће гледати. Она је велики радохолик. Ова путовања јој засад одговорају. Била су јој потребна. Годинама је доста радила и ретко је могла да повеже по петнаестак дана да буде слободна. Посебно лети, када је имала велики број концерата. Међутим, никада не би могла да седи код куће или само путује а да ништа не ради. Воли да пева, да се дружи са публиком. Има фанове широм света. Свуда је радо виђена, а неко је ко има стрпљења да се после наступа фотографише и по сат времена са својим обожаваоцима. Зато, како каже, док је год буде грло служило, она ће певати - додаје извор.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)