У ЈАВНОСТИ ПРВИ ПУТ ПОСЛЕ СКАНДАЛА: Бранислав Лечић празнике проводи у Београду, ево и са ким

Novosti online

03. 05. 2021. у 23:31

ГЛУМАЦ Бранислав Лечић, који се пре месец дана повукао у илегалу након што га је глумица Данијела Штајнфелд оптужила за силовање, а потом и Мерима Исаковић за сексуално напаствовање, појавио се опет у јавности.

У ЈАВНОСТИ ПРВИ ПУТ ПОСЛЕ СКАНДАЛА: Бранислав Лечић празнике проводи у Београду, ево и са ким

Фото П. Митић

Како пише "Курир", Лечић је 1. мај провео са ћерком, глумицом Аном Лечић, са којом је седео у башти познатог београдског бара у центру Београда. Њих двоје су у опуштеној атмосфери пили кафу и уживали у сунчаном дану, иако је глумац, како се наводи, на моменте деловао замишљено. Након што су се испричали и попили пиће, заједно су напустили локал.

Подсетимо, глумица Данијела Штајнфелд оптужила је Лечића да ју је 2012. године силовао. Тим поводом, Лечић је дао изјаву у полицији 26. марта у својству грађанина, када је у потпуности негирао наводе колегинице, а исте вечери је на друштвеним мрежама објавио и да је “прошао полиграф”.

Више јавно тужилаштво у Београду након тога је саопштило да наставља са прикупљањем доказа, како би се донела одлука о даљем току поступка.

Убрзо након тога, Лечића је и глумица Мерима Исаковић оптужила за сексуално напаствовање, које се, како тврди, догодило пре 43 године, када је она имала 18 а он 22 године.

Он се потом повукао из јавности на неко време.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)