"НИЈЕ МОГЛА ДА ВЕРУЈЕ!" Ево шта ради Дарко Лазић након што га је Марина оставила

Novosti online

03. 05. 2021. у 17:05

ВЕЋ данима уназад однос певача Дарка Лазића и његове веренице Марине Гагић интригира јавност. Након свађе коју су њих двоје имали, Гагићева је узела сина и са стварима отишла да живи код својих родитеља.

НИЈЕ МОГЛА ДА ВЕРУЈЕ! Ево шта ради Дарко Лазић након што га је Марина оставила

Фото: Инстаграм

Међутим, како наводи извор "Стара", то није први пут да га је вереница оставила, али сада је наводно одлучила да заувек стави тачку на њихов однос.

- И пре него што је почело да се прича о томе да Дарко има неке везе са Вељом Невољом, Марина је одлучила да га остави. Није се то десило преко ноћи, скупило јој се све, а преко свега је прелазила због сина Алексеја. Међутим, не може више. Пре неких месец дана она и Дарко су имали озбиљну свађу, након које је она узела сина и отишла код мајке у Пећинце. Ишао је Дарко тамо, покушавао да разговара са њом, али она не попушта. Каже његова мајка Бранка да мисли да је дефинитивно крај. На инстаграму се више не прате, ни он њу, ни она њега. Они нису венчани, тако да не морају да решавају никакву папирологију. Марина не жели да га кажњава преко сина, дете може да виђа увек - каже извор и открива шта певач ради након што га је вереница оставила.

Фото: Принтскрин

- Дарко скоро сваки дан иде да види Алексеја, али када оде по њега са Марином се не среће јер она не жели још увек да га види. Жао јој је што нису успели, али јој је свега преко главе. Ево у четвртак прошли, Дарко је опет био на корона журки, Марина није могла да верује. Сматрала је да ће се он након смрти оца примирити, али ништа од тога. Дарко је у недељу увече био и на рођендану код Тамаре Милутиновић и тамо су га колеге питале што није дошла и Марина, а он им је отворено рекао да имају проблем и да нису заједно. Када је журка мало одмакла, Дарко је наручивао тужне песме, за које колеге сматрају да је посветио бившој вереници - завршава извор из Брестача.

(Стар)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)