ОВОМЕ СЕ НИЈЕ НАДАЛА: Тања Савић објавила поруку од синова, мајци упутили срцепарајуће речи (ФОТО)

Новости онлине

03. 05. 2021. у 13:00

ПЕВАЧИЦА Тања Савић прославила је Ускрс у родном Смедереву, али без синова Максима и Ђорђа који су и даље у Аустралији.

ОВОМЕ СЕ НИЈЕ НАДАЛА: Тања Савић објавила поруку од синова, мајци упутили срцепарајуће речи (ФОТО)

Фото: Принтсцреен

Наиме, Тања се годину дана бори за старатељство над децом, те је неретко истицала колико јој тешко док чека сусрет са њима.

Ипак, сада се похвалила поруком која јој је јуче улепшала пратник. Савићева је на Инстаграму поделила поруку коју је добила од синова и разнежила је све пратиоце.

- Ти си најбоља мама - написано је у поруци.

- Мени је ово испунило срце данас. Нека вас све драги Господ чува. Волите се људи јер мржња није од Бога. Христос Воскресе. Сретан Ускрс - истакла је Тања, док су се коментари само низали.

"Мамини дивни дечаци", "Мајка је увек једна и једина и желим ти да их ускоро обојицу загрлиш", "Деца и њихова искрена душа", "Ово је једино важно".

Иначе, ова порука је сигурно изненадила и Тању с обзиром да је пре неколико месеци испричала да су се у једном тренутку синови окренули против ње.

- Рекао је деци: Мама је узела ваше пасоше, она хоће да ви умрете од короне у Србији. Ето, видите каква је ваша мајка". И онда су деца буквално кренула да ме песниче, ударају... Оба сина моја, викали су да ме мрзе -  рекла је она.

Подсетимо, Тањине синове је њен бивши супруг Душан Јованчевић одвео у Аустралију пре више од годину дана, наводно без њеног знања. Тада је почела певачицуна агонија кроз коју и даље пролази.

(Ало)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)