ДАРКО ЛАЗИЋ УПАО У КУЋУ МАРИНИНИХ РОДИТЕЉА: Псовао и викао на њу и њену мајку, па бесан излетео из стана - изгледа ништа од помирења

Новости онлајн

29. 04. 2021. у 21:31

МАРИНА Гагић напустила је Дарка Лазића и из Брестача отишла у кућу својих родитеља у Пећинцима.

ДАРКО ЛАЗИЋ УПАО У КУЋУ МАРИНИНИХ РОДИТЕЉА: Псовао и викао на њу и њену мајку, па бесан излетео из стана - изгледа ништа од помирења

Фото: Инстаграм

Пре неку ноћ у дому породице Гагић у Пећинцима догодила се права драма када је фолкер бануо и почео да се свађа са вереницом Марином и њеном мајком.

Том приликом дошло је до озбиљног вербалног окршаја између доскорашњег пара, када се умешала и певачева ташта у намери да заштити своју ћерку. Дарко је тада почео да псује и да виче на њих две, након чега је бесно напустио кућу Гагића, али је наставио да зове Марину и да је убеђује да се помире. Она, наводно, нема намеру да пређе преко овога јер није први пут да њих двоје имају проблеме који се завршавају свађама и препиркама. Како Курир даље наводи, главни разлог за сукобе између њих двоје јесте Дарково понашање, односно то што је често одсутан од куће и не јавља се својој вереници по неколико дана.

- Чуо сам неку галаму пре неколико вечери из њихове куће. Дарко је возио пијан ноћима, иако, колико знам има забрану да вози ауто. Сви по селу причају да Марина неће да се помири са Дарком, да је дефинитивно завршила с њим. Колико знам, она је код њених родитеља већ два месеца - рекао је један од комшија Гагића, а сличну причу чула се од још једне мештанке Пећинаца која познаје Маринину породицу.

- Причају сви да је био скандал. Да је Дарко дошао бесан и да се драо, псовао је и Марину и њену мајку. Иначе се прича по Пећинцима да је и раније знао да вређа ташту.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)