ИЗГУБИО САМ МАЈКУ И НАЈБОЉЕГ ДРУГА: Ацо Пејовић искрено о трагедији и болној години

Novosti online

27. 04. 2021. у 20:58

ПЕВАЧ Ацо Пејовић првог маја одржаће онлајн концерт, а поводом тога огласио се за медије и проговорио о предстојећим празницима и прошлој години.

ИЗГУБИО САМ МАЈКУ И НАЈБОЉЕГ ДРУГА: Ацо Пејовић искрено о трагедији и болној години

Фото: Instagram/aco_pejovic

С обзиром на то да ћете Први мај провести радно, како ћете провести Васкрс?

- Васкрс ћу провести као и свих ових година у кругу своје породице. Сваке године одлазим у свој родни крај, у Пријепоље и тамо ћу бити три, четири дана. Будем пар дана са породицом и онда се враћам у Београд својој кући.

Да ли негујете неку традицију са породицом уочи тог најрадоснијег хришћанског празника?

- Ми постимо, видећемо да ли ћемо се причестити у суботу увече кад почиње литургија или сутрадан кад је мало већа гужва. Углавном од обичаја то је причешћивање, куцање јајима и породични ручак када смо сви на окупу.

Нажалост, година иза Вас обележена је трагичним догађајима. На који начин сте се изборили са губитком?

- То најбоље знају они који су губили најдраже. Ја сам прошлу годину заборавио и прецртао у свом животу. Сад сам скоро славио рођендан и рекао сам да славим онај од прошле године јер прошлу годину не рачунам. То је година која је апсолутно избрисана из мог сећања и трудићу се да је заборавим за сва времена. Губитак, то знају они који су губили најдраже, као што сам ја мајку и једног од најбољих другова, то су ствари које сваког од нас чекају. Нажалост, то је све саставни део живота - рекао је Ацо Пејовић.

(Србија данас)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)