КЕЈТ МИДЛТОН КАО САВ НОРМАЛАН СВЕТ: Војвоткиња повела децу у куповину, Џорџ и Шарлот научили важну лекцију

Novosti online

21. 04. 2021. у 19:31

ПОСЛЕ сахране принца Филипа краљевска породица окреће се својим свакодневним обавезама.

КЕЈТ МИДЛТОН КАО САВ НОРМАЛАН СВЕТ: Војвоткиња повела децу у куповину, Џорџ и Шарлот научили важну лекцију

Фото: ЕПА

Тако сад деца принца Вилијама и војвоткиње од Кембриџа после ускршњег распуста враћају у школу.

Тако је Кејт Мидлтон са двоје своје старије деце - принцем Џорџом (7) и принцезом Шарлот (5) - отишла у куповину, а једна твитерашица је открила како је то изгледало.

- Увек сам била фан Кејт Мидлтон. Данас је била у једној од мојих радњи на Кингс роуду са Џорџом и Шарлот, а због онога што ми мој тим каже о томе како се понашала према њима и како се деца понашају једно према другом сада је волим још више - написала је извесна Алекса.

Њен твит привукао је много пажње, па коментари не престају да се нижу, а све је наравно занимало каква је Кејт кад није окружена представницима медија.

- Нисам била тамо, али је причала с мојим тимом. Деца су имала буџет код су морала да се придржавају, сами су платили своје ствари, својим новцем. То су обична и добро васпитана деца и нормалан родитељ који ради праву ствар, то је предивно - написала је Алекса.

Ово није први пут да војвоткиња од Кембриџа "као сав нормалан свет" иде у куповину, па су је тако прошле године видели како са ћерком разгледа хаљине, а једном приликом је усликана како сама излази из једне дечије књижаре.

(Курир.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)