ПРЕКО ДАНА ЈЕ БИО ВЕСЕО, А УВЕЧЕ ЈЕ СЕБИ ПРЕСУДИО: Колегиница открила нове детаље о смрти Момира Луковића

Novosti online

21. 04. 2021. у 16:24

КРСТИЊА Тодоровић, Звезда Гранда укључила се у емисију "Пулс Србије" где је говорила о смрти колеге Момира Луковца.

ПРЕКО ДАНА ЈЕ БИО ВЕСЕО, А УВЕЧЕ ЈЕ СЕБИ ПРЕСУДИО: Колегиница открила нове детаље о смрти Момира Луковића

Фото: принтскрин/krstinja_official/Звезде гранда

- Једна тако тужна вест нас је задесила синоћ у Подгорици, да нас је напустио. Сви смо још увек у шоку, и јако ми је тешко и болно да причам на ову тему-  рекла је она на самом почетку. 

Она је открила да није могла да поверује у вест о његовој смрти. 

- Ја сам прво на Фејсбуку прочитала да се колеге опраштају од њега и нисам могла да поверујем, мислила сам да се неко шали са тим. Када сам позвала неке пријатеље из Хитне добила сам потврду да се то десило. Знам га из основне и средње музичке школе. У неверици сам, не знам шта бих могла да кажем, а да то буде адекватно. Још увек ми као његове колеге и пријатељи не знамо зашто је то урадио. Тек је требало да се чује за њега као за великог певача - рекла је она и додала: 

- С обзиром да сам ја још увек у Звездама Гранда и да сам имала обавезе, нисам се чула скоро са њим. Људи њему блиски кажу да нису могли да претпоставе тако нешто. Био је јако весео јуче у студију, па су шокирани што је увече то урадио. Сада се свашта нагађа. Једина истина је да њега више међу нама нема. Он ће сада живети кроз песме - прича Крстиња. 

- Ни кроз комуникацију, ни кроз понашање, нисмо могли да наслутимо да тако нешто може да се деси. Увек је био весео, шалио се и на свој и на туђи рачун. Никад нисмо могли да замислимо да до тога може да дође. У Подгорицу је важио за веома финог момка, културног, великог певача... У великом смо шоку да је он уопште могао да дигне руку на себе. Колеге ми кажу да никад није имао проблема, имао је цуру, леп и испуњен живот. Његов живот је била музика. Не могу да схватим да се ово уствари десило. 

На питање водитеља  како је био задовољан учешћењем у "Звездама Гранда". 

- Планирао је да се опет пријави у Звездама Гранда, хтео је да се бори и даље. Јуче је снимао своју песму. Нормално дешавање. То му је давало само снаге да наставља даље и да се бори - рекла је она. 

Крстиња је открила да ће Момир бити сахрањен сутра. 

- Сутра је сахрана, и број људи је ограничен због ове ситуације. 

- Колеге су у шоку. Нико не може да верује шта се десило. За њега нема нико лоше да вам каже. Сви смо у шоку, неизмерно нам је жао што више неће бити са нама. Он је за 4 дана требало да напуни 25 година, али ето сада је његова младост трагично прекинута - закључила је Тодоровићева. 

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)