МОМИР ПРЕ 3 НЕДЕЉЕ ПЕВАО ПЕСМУ КОЈА ЈЕ СЛУТИЛА НА ТРАГЕДИЈУ? Једног дана када одем ја, оставићу песме своје

Novosti online

21. 04. 2021. у 14:22

МОМИР Луковац, млади певач који је дигао руку на себе у уторак увече у Црној Гори, пре три недеље певао на тамошњој телевизији у јутарњем програму.

МОМИР ПРЕ 3 НЕДЕЉЕ ПЕВАО ПЕСМУ КОЈА ЈЕ СЛУТИЛА НА ТРАГЕДИЈУ? Једног дана када одем ја, оставићу песме своје

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zvezde Granda

Подсетимо, последњи пут се појавио на сцени "Звезда Гранда" крајем јануара, а својим шармом и предивним гласом освојио је срца публике. 

Луковац је тада извео песму легендарног певача Томе Здравковића "Песме моје", која говори о човеку који се опрашта од живота. 

- Једног дана када одем, једног дана када одем ја... Оставићу песме своје, да их старо друштво запева... Ни за шта ме не кривите, останите с' друговима и за мене живите- гласе стихови. 

Иако је деловало као да нема никаквих назнака да би могао да науди себи, многи су помислили да је можда управо овом изведбом песме желео нешто да поручи. 

Његова колегиница из "Звезде Гранда", Крстиња Тодоровић за Курир је открила да је веома потресена његовом смрћу. 

- То се десило синоћ касно, та вест нас је затекла око 9 сати увече, али с обзиром на то да је истрага још у току, ми као његове колеге и пријатељи не бисмо смели да приђемо тамо због ситуације са короном, чак се ни саучешће неће примати. Нико не зна шта би њега могло да наведе на самоубиство он је био сасвим нормалан, и у комуникацији и са момцима са којима је јуче био. Цео живот је у музици, ведрог духа и расположења. Чак је припремао песму за себе за један фестивал, није уопште било назнаке да би то могло да се деси - рекла нам је певачица.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)