ПОСЛЕДЊА ОБЈАВА ПРЕМИНУЛЕ ЗВЕЗДЕ ГРАНДА: Снимак на којем пева песму Саше Матића "Сад је касно" тера сузе на очи (ВИДЕО)

Novosti online

21. 04. 2021. у 13:14

БИВШИ учесник музичког такмичења Звезде Гранда, Момир Луковац из Подгорице, наводно је извршио самоубиство у стану у којем је живео са девојком.

ПОСЛЕДЊА ОБЈАВА ПРЕМИНУЛЕ ЗВЕЗДЕ ГРАНДА: Снимак на којем пева песму Саше Матића Сад је касно тера сузе на очи (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zvezde Granda

Имао је само 24 године, а ова тужна вест потресла је његове колеге. 

Момирова колегиница и другарица Крстиња Тодоровић изјавила је како ништа није указивало на трагедију, као и да је Момир неколико сати раније снимао нову песму у студију. 

Последња његова јавна објава на Фејсбуку сада тера сузе на очи, будући да је отпевао баладу Саше Матића "Сад је касно" уз клавирску пратњу. 

Преминули певач је снимак објавио у новембру прошле године.

- Сви смо били у шоку, нисмо веровали док нисмо добили саопштење из хитне да се то стварно десило, нико не може да претпостави шта би њега могло да наведе на то. Баш је био срећан, нормалан и испуњен момак. Кажу да је истрага у току, да се убио у том стану где је живео са том девојком. Ништа се званично не зна од детаља, људи нагађају- испричала је његова колегиница Крстиња за медије.

Момир је рођен у Бања Луци, а за четири дана, 25. априла, напунио би 25 година. Ова трагедија узнемирила је домаћу јавност. 

Последњи телевизијски наступ имао је у Звездама Гранда крајем јануара ове године, када је жири за њега имао само речи хвале.

(Мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)