ПОКУШАО ЕМОТИВНИМ ПИСМОМ ДА ОБЈАСНИ РАЗОЧАРАНОМ ОЦУ: Хари писао Чарлсу због чега је напустио породицу

Новости онлајн

20. 04. 2021. у 15:09

ПРИНЦ Хари је, како преносе бритаски медији, уочи доласка у Британију на сахрану свог деде принца Филипа, написао дирљиво писмо свом оцу принцу Чарлсу, који је веома повређен након његових оступа у јавности против породице.

ПОКУШАО ЕМОТИВНИМ ПИСМОМ ДА ОБЈАСНИ РАЗОЧАРАНОМ ОЦУ: Хари писао Чарлсу због чега је напустио породицу

Фото: ЕПА

У њему је, тврди извор, и даље јако повређеном Чарлсу отворио душу и, између осталог, навео разлоге свог одласка од породице.

- Искрено, Хари није знао шта да очекује пре него што се Вратио у Британију, те је зато одлучио да свом оцу напише веома емитивноо писмо, али тензије и даље постоје и није се све изгладило онако како је Хари прижељкивао - рекао је извор за британски Мирор. 

- Прећутно су се договорили да ће сви задржати за себе оно што би желели да кажу и да ће се концентрисати само на подршку краљици током сахране принца Филипа.

Чарлс је, пишу британски медији, и даље јако повређен интервјуом који су Хари и Меган дали Опри Винфри, а поготово зато што је принц Филип у то време лежао у болници. 

- Хари није очекивао да ће се све одмах вратити на старо, али након што се видео са породицом, схватио је да има још много тога што би требало да реше - додао је извор. 

Ни прниц Чарлс ни принц Вилијам нису давали изјаве по којим аби било назнака да ли ће се поновоо видети с Харијем, већ су само рекли да ће се у наредном периоду фокусирати на то да краљици Елизабети дају максималну подршку током периода жалости за мужем са којим је провела 73 године. 

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)