СЕВЕРИНА ЧЕСТИТАЛА САМОЈ СЕБИ РОЂЕНДАН: Сутра пуни 49. година - а ово су њене жеље (ФОТО)

Новости онлајн

20. 04. 2021. у 14:06

СЕВЕРИНА сутра прославља рођендан - пуни 49 година, а тим поводом огласила се на свом Инстаграм профилу.

СЕВЕРИНА ЧЕСТИТАЛА САМОЈ СЕБИ РОЂЕНДАН: Сутра пуни 49. година - а ово су њене жеље (ФОТО)

Фото: Инстаграм/Северина

Наиме, он се фотографијом "опростила" од 48. године и написала шта све жели и од чекује од 49. Северина је овом објавом одушевила пратиоце, будући да певачица уопште нема проблем са годинама, за разлику од већине својих колегиница. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

- Драга моја четрдесетосмо, адио... Сутра те мења 49. Драга моја 49, седи мало, да нас две проћаскамо. Молим те, немој се заварати мојом дечјом раздраганошћу и помислити да ћеш ме лако прећи... Неке твоје "зле" претходнице су ми ипак несебично "поклониле" пуно свега и свачега не баш лепога, које неки зову "искуство"... Тако да... молим те, не маши ми са својим бројкама, имај на уму да сам сваку твоју "злу" претходницу лепо дочекала и испратила, као што ћу и тебе... ако буде потребе. Мада је било много више добрих година. Ако будеш добра, бићу ти најбоља пријатељица и решићу ћу све твоје проблеме, само се ти мени опусти и пусти мене да све одрадим. Што би рекао Алан Форд: "И пре смо имали проблеме па их нисмо решили." Буди ми весела, плеши са мном, певај, буди срећна, безбрижна, вољена и воли и потруди се својом мудрошћу и памећу распетљати кризну ситуацију... Мимо свих препрека. Ти знаш коју... Јер ја не одустајем и ниједна година ми није узела наду и веру у добро, мада су се неке, признајем, својски трудиле... Па ти саветујем да ни то не покушаваш... Само се смеј сваки дан (као на овој фотки) и све ће бити у реду. Океј? Не дај се, четрдесетдевета! Поздрав генерацији 1972 - написала је Севе.

Након ове објаве уследили су коментари верних фанова који су јој упутили рођенданске честитке и пожелели јој здравље, љубав и срећу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)