ТРЕНДИНГ "ГОРИ" И УЗ АКУСТИКУ: Група "Харикејн" извела нову верзију евровизијске песме "Локо локо"

М. Ћ.

20. 04. 2021. у 10:09

ТРИО "Харикејн", који ће представљати Србију на 65. "Евросонгу" од 18. до 22. маја у Ротердаму, извео је у суботу, у емисији "Студио" на Јавном сервису, акустичну верзију песме "Локо локо", што је привукло велику пажњу и изазвало позитивне реакције. На званичном "Јутјуб" каналу такмичења, за само 24 сата, наступ "ураганки" из "Студија" сакупио је више од 100.000 прегледа, уз још неколико десетина хиљада на каналима РТС и саме емисије. То прате позитивни коментари љубитеља музике широм света. Нова, акустична верзија, за само један дан ушла је на трендинг листу у Србији, и тренутно је на 15. месту.

ТРЕНДИНГ ГОРИ И УЗ АКУСТИКУ: Група Харикејн извела нову верзију евровизијске песме Локо локо

Фото: Ђорђе Буквић

Сања Вучић, Ксенија Кнежевић и Ивана Николић су одушевљене како песма звучи у овој, сасвим другачијој варијанти.

- Она сама по себи носи неку енергију. Умирили смо је, али и даље се чује колико је врцава - каже Сања.

Њих три су у емисији извеле и победничку песму "Евросонга" из 2004. године Wild dances, украјинске певачице Руслане. И овај њихов видео бележи више од 100.000 прегледа, и налази се на "Јутјуб" трендинг листи.

- Често смо причале о томе која нам је омиљена евровизијска песма свих времена, и ниједна од нас не може да се одлучи за једну нумеру - прича за "Новости" Вучићева. - Поменемо управо Русланин хит, па Каломирину Secret combination, My number one Елене Папаризу... Има сјајних песама које се слушају и дан-данас.

Сања истиче да јој познавање неколико страних језика доста помаже у каријери.

- Неке цаке лако савладавам, чак и ако се ради о језику који не познајем. Слух за језике и музику су одвојени, и, уз срећу да поседујем оба, доста сам се потрудила да негујем и ту страну свог интересовања.

Ксенија каже да "ураганке" не би ништа мењале од почетка рада групе:

- Нама је веома лепо кренуло од претпрошле године, кад смо почеле са српском каријером. Требало је да 2020. година буде наша, али је, због ситуације са короном, доста тога, нажалост, пропуштено. То, међутим, није до нас.

БЕЛОРУСИЈА ДИСКВАЛИФИКОВАНА

СА 65. "Евросонга" дисквалификована је Белорусија, која је требало да се такмичи у првом полуфиналу, јер је чак двапут пријавила песме групе "Гласови са села", које нису биле у складу са пропозицијама. Прва композиција "Ја научу тебја" одбијена је јер је "текст такмичарске песме имао политичку конотацију", те је белоруска државна телевизија послала нову песму истог извођача, али је и она кршила правила "Песме Евровизије", која осигуравају да такмичење неће бити инструментализовано и компромитовано.

МАЛТА ПОБЕДНИК ПО КЛАДИОНИЦАМА

КЛАДИОНИЦЕ тренутно највише шанси за победу на "Евросонгу" дају Малти, коју ће представљати певачица Дестини, са нумером Je me casse. Одмах за њом је представница Француске Барбара Прави са песмом Voila, а до 10. позиције поређали су се Швајцарска, Италија, Бугарска, Шведска, Литванија, Исланд, Норвешка и Грчка. Србија се не котира добро код кладионичара, наше "ураганке" ће по њима завршити на 21. месту. Иза нас су Хрватска, Северна Македонија, Словенија је претпоследња на 38. позицији, док је на последњем, 39. месту Албанија.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ШТА ЈЕ ВОЗИЛА ЕСТРАДА 2001: Ђани, ЈК, Јами, Синан.... Ера се хвалио - цурице се лепе на BMW, Шабану украли октавију