ЗАРАЗИЛА СЕ И БЕБА: Стеван Пиале о борби са опаким вирусом - Доста је напето, ћерка има осам месеци!

Novosti online

19. 04. 2021. у 22:05

КОРОНА вирус није заобишао ни популарног глумца Стевана Пиалеа. Потешкоће које је имао током борбе са пошасти биле су благе, ипак, због једне ствари Стеван је био изузетно забринут.

ЗАРАЗИЛА СЕ И БЕБА: Стеван Пиале о борби са опаким вирусом - Доста је напето, ћерка има осам месеци!

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/stevanpiale

Звезда серије "Игра судбине" крајем јесени прележао је корону. Глумац кога је публика завовела као Луку Каначког, највероватније се заразио на сету серије. На сву срећу имао је благе симптоме, а корону је добила и његова осмомесечна кћеркица Роса.

- Било је доста напето, заразио сам се крајем јесени, али сам прошао са кућним лечењем. Супруга Уна и кћеркица Роса су морале да се одвоје, а онда се испоставило да је и Роса позитивна. Иако смо нас двоје млади родитељи нисмо били превише уплашени - казао је.

Глумац и његова супруга Уна морали су да се раздвоје, он је био у самоизолацији, док је супруга бринула о беби, која је имала само повишену температуру.

- Доктори су нам саветовали да је не спуштамо. И то је трајало неколико дана. Међутим, бебе све то много лакше подносе. Био је то најизазовнији период у нашим животима, али се све ипак добро завршило, без последица - открива он за "Глорију".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)