ДОПАЛА САМ СЕ ТИТУ, АЛИ НИСАМ ИМАЛА НАМЕРУ ДА ГА ЗАВЕДЕМ: Искрена исповест Рушке Јакић - открила детаље о љубави и каријери

Новости онлајн

19. 04. 2021. у 11:42

РУШКА Јакић, чувена водитељка емисије "Љубав и мода" је на Пинк телевизији отворено говорила о свом одрастању, али и најтрауматичнијем искуству из раног детињства.

ДОПАЛА САМ СЕ ТИТУ, АЛИ НИСАМ ИМАЛА НАМЕРУ ДА ГА ЗАВЕДЕМ: Искрена исповест Рушке Јакић - открила детаље о љубави и каријери

Фото: Принтсцреен/Пинк

- Доживела сам смрт пре него што сам закорачила у живот, када сам имала годину дана упала сам у врелу воду и мајке се молила да ме нема, да се више не мучим. Али Бог је желео да живим. Мој задатак је да кроз свој живот помажем људима, све се завршило фантастично, чак немам ни ожиљке - започела је.

- Када ми је отац изашао из логора, комунисти су га осудили на смрт. Говорио је 7 језика, а ја сам га упознала кад сам имала 15 година. Брат ме чувао и био строг према мени, а једанпут ми је опалио шамарчину јер се његов најбољи друг мени удварао. Одрасла сам са мангупима са београдске калдрме - рекла је.

Рушка се потом у емисији "Премијера викенд специјал" осврнула и на новац, те истакла да јој паре не значе ништа.

- Оно што је добро, јесте да живим исто са 1000 евра, и са 1000 динара. Са хиљаду динара ћу отићи у кафић да попијем свој најбољи капућино, а код куће ћу да једем качамак. Купујем половно, а највише волим кинез. Неки ме воле, неки ме мрзе, а ја за себе мислим да сам фантастична! Отворите врата јер је живот пред вама. Жене праве жртве од себе, а онда стварају несрећну децу - рекла је она.

Она је још једном осврнула нагласила да је Здравко Чолић баш њој посветио хит "Рушка", а потом описала и свој сусрет са Јосипом Брозом Титом.

- Тек сам се запослила, а онда су дошли Тито и Јованка, а он је Јованки показао прстом на мене. Вероватно сма му се допала. Нисам имала намеру да заведем Тита, лепше ми је овако - испричала је.

Изнела је интимне детаље о својим браковима:

- Највећа лаж је када вас доведу тамо да се закунете на вечну љубав. Ја сам три пута срећно разведена жена, обожавам своје мужеве. Била сам срећна док сам их волела, а онда сам отишла. Мени је љубав покретач. Мене је последњи муж преварио. Он је хтео да сече вене, али је узео мужа наопако. Назвала сам га и рекла му: "То што си ме преварио нема везе, моја ћерка те заволела, моји родитељи те обожавају..." Он је плакао" - говорила је Рушка.

Једна година у животу јој је била посебно тешка:

- У једној години су ми умрли и отац и мајка, угинуо пас, муж оставио, ћерка отишла на студије... Моја одлука је била да учим, борим се, затворим врата, и ево ме данас. То је најтежа година у мом животу. После телевизије су говорили 'Погледај како је Рушка пропала', јер сам радила на сајму. Продавала сам гардеробу, баш ме брига, зарађивала сам по хиљаду марака дневно. Најлакше је одустати од живота и рећи ја сам очајна", рекла је Рушка.

- Кад седим сама у кафићу, питају ме 'Што ти седиш сама?', а ја кажем 'Са Рушком је најлепше! - закључила је.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Mime Nikolić

19.04.2021. 12:47

Blago tebo Ruška, "lepotice". Traješ večno, poput mumije, na koju neodoljivo podsećaš ! Sretni su muškarci koji su tebe ljubili, jer ti si oličenje večno lepe i zaljubljene žene ! Tvoj optimizam je legendaran i podstrek je svim ženama koje su razočarane u život i koje su imale nameru da ga zbog izgleda prekinu. Kada si ti ne jednom, već 3 puta, uspela da se udaš, to je najbolji pokazatelja, da će svaka žena, ma koliko bila daleko od lepote, uspeti da nađe svog dragog ili svog muža !!!