ОВО ЈЕ СИН ДАНИЦЕ МАКСИМОВИЋ: До трећег разреда средње крио ко му је мама - ево чиме се бави (фОТО)

Новости онлајн

19. 04. 2021. у 09:15

ЈЕДНА од наших најпознатијих глумица Даница Максимовић из брака са Тодетом Лолићем има успешног сина Милоша који је завршио позоришну режију на Факултету драмских уметности у Београду.

ОВО ЈЕ СИН ДАНИЦЕ МАКСИМОВИЋ: До трећег разреда средње крио ко му је мама - ево чиме се бави (фОТО)

Фото: Принтскрин

Раније је признао да до треће године средње школе његови другови нису знали да је син велике глумице.

- Трудим да ме нема по новинама и телевизији, осим кад треба да говорим о свом раду. Осим тога што немам шта да придодам општој халабуци, све време се питам чему заправо медији служе, данас и овде, па и планетарно, и сваки од могућих одговора ме или разљути или растужи - рекао је раније Лолић и додао да сматра да је уображен.

- Не само што сам уображен него ме и привлаче искључиво уображени људи. Свако из свог лудила, неко зато што је утриповао да изгледа добро, неко зато што мисли да је препаметан, неко зато што је умислио да има укуса, неко зато што види себе као надареног, и тако редом. Занимају ме људи који живе своје измишљене уображене паралелне универзуме где су они догађај миленијума. Има и уображености која ми је одбојна, на пример уображена лењост, или уображеност која дисквалификује друге, то не подносим, или уображеност изазвана новцем, кад је неко уображен јер има, ето, паре, то већ није привлачно - рекао је тада.

Он је режирао бројне представе у Београду, а за свој рад неколико пута добио је и престижне награде. Његова мајка је пре пар месеци отворено причала колико је поносна на његове успехе.

- У Берлину, Бечу, Базелу, Минхену сам видела колико је он већ познат и признат. Ја сам заиста поносна мајка. Дочекала сам да будем мајка Милоша Лолића, а то је велика ствар. То желим свакој мајци.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)