ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ ЖАРКА ЛАЗИЋА: Водитељ смогао снаге да проговори након погибије колегинице - Јасмина је била моја десна рука

Новости онлајн

18. 04. 2021. у 19:16

ОРГАНИЗАТОРКА серијала "Кућа од срца" Јасмина Михајловић која је настрадала у саобраћајној несрећи на Ибарској магистрали сахрањена је данас на сеоском гробљу у Плочици код Ковина.

ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ ЖАРКА ЛАЗИЋА: Водитељ смогао снаге да проговори након погибије колегинице - Јасмина је била моја десна рука

Фото: Printscreen

Тужна поворка кренула је од куће настрадале Јасмине око 13 часова, где су се пешке упутили ка гробљу. Ни киша није омела људе који су дошли да одају почаст овој дивној жени, која је многима помогла.

А након сахране колегинице, у емисији ''Премијера - Викенд спрецијал'' огласио се и водитељ ''Куће од срца'', Жарко Лазић.

- Моје најближе колеге су имале тешки удес, детаље ће рећи тужилац. Знамо само да је на наш камион налетео велики шлепер и одбацио их 30 метара и тада је настрадала наша колегиница Јасмина, коју смо данас сахранили. Јасмина је била део организације серијала, била је моја десна рука, радили заједно на терену, организовали снимања, мајсторе, материјале. Била је жена која је била спремна да у било које доба ноћи.

Ми смо се тог јутра чули, ја сам требао да будем поред њих, игром случаја сам остао овде, ја сам у четвртак и петак требао да будем тамо. Овде сам био у фирми када су ми јавили, одмах чим се десио удес. Јавили су нам мајстори који су имали контакт и позвали нас. Са њом је био Зоки, наш возач, професор у школи, један здрав дечко који је скоро почео да ради са нама. То је јако незгодна раскрсница, ту су се десили многи удеси, непрегледна је, многи су ту страдали. Ко је крив, видећемо.

Ја знам да на тој кривини не постоји огледало да би могао да видиш нешто. Они су били у камиону на ком смо ти и ја снимали, они су били сами. Зоки је сада боље, оперисан је, захваљујући стручности доктора из краљевачке болнице, он је животно угрожен, али је свестан, на терапију реагује добро. Не знам да ли он зна шта се десило, ја немам контакт са њим, само са докторима. После овог, више ми ништа није битно. Ја волим да нас гледају људи јер радимо велику ствар, ми радимо куће из темеља, направили смо више од 40 кућа за седам година.

Све и да сутра стане, ја сам задовољан успехом. Али ово је неописива трагедија, за нас, за Јасминину породицу. Још једна битна ствар, медији морају да пишу, ја немам ништа против тога и подржавам новинаре да раде свој посао, али постоје моменти у животу свих нас када можда не би требало нешто да се напише. Не могу да ме не погоде неке ствари које су суштински нетачне - рекао је Жарко.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Radivoje

18.04.2021. 20:04

Nije vreme za polemisanje, ali, zarad istine, treba reci iskreno, da na mestu ukljucenja na Ibarsku magistralu gde je nastradala ekipa ovog TV serijala, postoji ogledalo koje je postavljeno pre mnogo godina.