"МАРИЈА ЈЕ ЧАРОБНИЦА": Огласила се Љиљана Драгутиновић и открила колико је задовољна снајком (ФОТО)

Novosti online

17. 04. 2021. у 11:40

ВОДИТЕЉКА Марија Килибарда више од годину дана ужива у вези са Браниславом Вучелићем, али се за то време ниједном нису појавили заједно у јавности.

МАРИЈА ЈЕ ЧАРОБНИЦА: Огласила се Љиљана Драгутиновић и открила колико је задовољна снајком (ФОТО)

Фото К. Михајловић

Марија не крије колико је срећна у новој вези, али ипак своју приватност чува само за себе. Ипак, познато је да је њен емотивни партнер син глумица Љиљане Драгутиновић и Милорада Вучелића. 

Килибарда је јуче по први пут објавила на друштвеној мрежи Инстаграм фотографију са мајком свог дечка, глумицом Љиљаном Драгутиновић и његовом сестром Аном Вучелић на којој су све три насмејане.

Foto: Printskrin

Након тога, Љиљана се огласила и открила колико је задовољна снајком. 

– Она је тако природна, дивна, ја бих се зачудила да се некоме оваква особа не свиђа. Она је једна, чаробница. Она све нас зачара добром енергијом. Онаква каква је на телевизији, таква је и приватно - рекла је глумица. 

Иначе, Бранислав се никада није експонирао у јавности, па се тако на Маријином профилу не може видети ниједна њихова заједничка фотографија.

Међутим, она је недавно истакла да јој је управо он највећа подршка. 

https://www.instagram.com/kilimara/?hl=sr

- Победила сам своје психичке проблеме. Три године је трајало моје распадање до најситнијих комада. Све ме је болело, јер нисам била оно што су други очекивали од мене - домаћица и мајка. Без њега не бих тако лагано прошла кроз тежак период за нама. За годину дана, провела сам с њим више времена и доживела размена више него са било којим бившим партнером у дужим везама. Самим тим, све је брже испливало на површину, и лепо и ружно. И знала сам да ће, ако прегрмимо првих пар месеци карантина, то бити једна лепа стабилна веза - рекла је Килибарда недавно и додала: 

- Први пут у животу партнер ми је најбољи пријатељ. Ранијих година мислила сам да то не желим, да већ имам своје пријатеље и да су ми у партнеру потребне друге ствари. Да сваки дан мора да се дешава ватромет страсти и да све морамо да радимо заједно. То везу гуши и она прегорева. Такав однос није здрав, нити дугорочно квалитетан. Права ствар је имати неког чији број позовеш кад год ти се догоди нешто битно. Желиш његово мишљење, знаш да ти је ветар у леђа и подршка. Између Бранислава и мене постоји потпуна отвореност, константна размена и дељење свега. То је право партнерство које мора да дође како из чисте љубави и страсти, тако и из пријатељства - закључила је водитељка.

Подсетимо, Марија Килибарда ставила тачку на брак са кошаркашем Владимиром Радмановићем после само годину дана брака.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)