ОГЛАСИО СЕ ВОДИТЕЉ "КУЋЕ ОД СРЦА" НАКОН СТРАШНОГ УДЕСА! Жарко Лазић открио - Не знамо какве су повреде, покушавам да дођем до информација

Novosti online

16. 04. 2021. у 14:38

ДЕО екипе серијала "Кућа од срца" учествовао је у тешком удесу камиона и камионета на Ибарској магистрали.

ОГЛАСИО СЕ ВОДИТЕЉ КУЋЕ ОД СРЦА НАКОН СТРАШНОГ УДЕСА! Жарко Лазић открио - Не знамо какве су повреде, покушавам да дођем до информација

Фото: Printscreen

Водитељ Жарко Лазић огласио се након несреће и открио да у тренутку удеса није био са њима, и да не зна у каквом се стању налазе његове колеге. 

- Нисам био са екипом и ништа не знам, још увек је увиђај у току. Људи су у болници, не знамо какве су повреде и какво је стање, покушавамо да дођемо до информација, али ништа нам не говоре још увек - рекао је Жарко.

Међутим, како се сазнаје, организаторка је преминула, а возач је добро.

Подсетимо, до удеса је дошло око 11 часова, у селу Лађевци на Ибарској магистрали, на деоници пута Краљево - Прељина. Две особе тешко повређене и причињена је значајна материјална штета. Како се претпоставља, удес се догодио када је камион "сканија", прокупачке регистрације, крећући се према Краљеву, налетео на камионет "фијат" београдске регистрације у којем се налазио део екипе познатог телевизијског серијала "Кућа од срца".

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)