ОВО НИСМО ЗНАЛИ О ГЛУМЦУ ДАРКУ ТОМОВИЋУ: Његова супруга је 15 година млађа и такође је завршила глуму (ФОТО)

Новости онлајн

14. 04. 2021. у 22:33

МАЛО ко зна да је глумац Дарко Томовић, којег гледамо у серији "Игра судбине", већ осам година у браку са 15 година млађом Нином.

ОВО НИСМО ЗНАЛИ О ГЛУМЦУ ДАРКУ ТОМОВИЋУ: Његова супруга је 15 година млађа и такође је завршила глуму (ФОТО)

Фото: Принтсцреен/Инстаграм

Иако је дипломирала глуму на Факултету драмских уметности, Нина се не бави послом за који се школовала, већ се определила за когнитивно бихејвиорални коучинг. Кад им се пре седам година родила ћерка Лана, породична динамика се променила.

Нина и Дарко су се упознали 2007. радећи на заједничком пројекту. Кад су четири године касније у исто време посетили болесног пријатеља, Дарко ју је позвао на састанак.

- Желећи да оставим утисак, потрудила сам се да се информишем о “субјекту”. Као свако женско, пресвукла сам се сто пута, на крају сам обукла белу хаљину и помислила да је то - то ако и он дође у белом. Наравно, имао је белу кошуљу, али прави шок тог 12. јула 2011. приредио ми је кад је у кафеу на Гардошу устао да поздрави другарицу са класе Бранку Пујић, која је мојој групи на факултету била асистенткиња на катадери за балет. Била је то фора, сад звана “Бранка моменат”, али онда није било нимало смешно, буквално сам поскочила са столице кад сам је угледала. Јер све време сам се питала шта ћу ако ме са Дарком у поноћ виде Бранка или недајбоже Драган Петровић Пеле, наш асистент, а Дарков класић и близак пријатељ - говорила је Нина својевремено.

Њих двоје венчали су се седам месеци касније, 15. јануара 2012, а након осам година кажу да несугласице решавају једноставно: попусти онај ко се увери да није у праву.

- Супруг ми никада није упутио ружну реч, чак ни у расправама. Поштује ме и насамо и у друштву, а то се не учи и не купује, већ је резултат споја социјалне и емоционалне интелигенције. Суштина нашег односа је потпуни спокој, што наравно није гарант да ћемо славити педесету годишњицу брака. Али ми и не размишљамо о будућности, живимо данас - причала је она, преноси Глориа

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)