РАДОШ БАЈИЋ ОТКРИО ДУГО ЧУВАНЕ ТАЈНЕ: Ево ко је све одбио да игра у серији "Село гори а баба се чешља"

Новости онлајн

14. 04. 2021. у 21:51

ГЛУМАЦ, редитељ и сценариста серије "Село гори, а баба се чешља", која је својевремено обарала све рекорде гледаности, Радош Бајић, открио је шта се заправо дешавало иза кулиса док се снимала поменута серија, те није крио да су га у почетку одбијала многа велика имена нашег глумишта.

РАДОШ БАЈИЋ ОТКРИО ДУГО ЧУВАНЕ ТАЈНЕ: Ево ко је све одбио да игра у серији Село гори а баба се чешља

Фото: Танјуг

- Одбили су ме неки глумци. На пример, имао сам велику жељу да у серији играју моји другови и класићи који су данас велики глумци, Богдан Диклић и Лазар Ристовски – али они нису били заинтересовани. Касније је чувени Драган Николић прихватио да игра улогу Жоте коју Дик није хтео, а када је „Село гори“ кренуло да хара, звао ме је Лазар и молио да му напишем улогу… што сам са задовољством и учинио - рекао је Радош својевремено.

Ипак, постоји још једна тајна, а то је да је улога чувеног Милашина била понуђена неком другом, али суђена легендарном Манди.

- Нека ми Бог опрости, улогу Милашина прво сам понудио колеги Марку Николићу. Кад је он одбио да је игра, позвао сам сјајног и ненадмашног Манду, без којег „Село гори“ никада не би било оно што јесте , нека му је лака црна земља, вечно хвала и вјечнаја памјат - истакао је Бајић тада за "Блиц".

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Branka Ignjatović

15.04.2021. 17:32

Пословица гласи: "Село гори, а баба чешља вуну." Да ли је све знање нестало? Какав смо ми народ кад све изврћемо! Ни наше пословице не знамо.