"ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА САМ ДЕБЕЛА СВИЊА!" Сања Вучић открила болне тренутке које је доживела због вршњачког насиља

Novosti online

14. 04. 2021. у 14:30

ПЕЦАЧИЦА Сања Вучић, чланица групе "Хуррицане", испричала је да је током школовања пролазила кроз веома тешке тренутке, будући да је била жртва вршњачког насиља.

ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА САМ ДЕБЕЛА СВИЊА! Сања Вучић открила болне тренутке које је доживела због вршњачког насиља

Фото: Printscreen

Сања је, како је рекла, имала вишак килограма, због чега су је вршњаци вређали и називали погрдним именима.

- Била сам доста корпулентна као мала и зато сам се повлачила у себе. Нисам хтела да се истичем и да упадам људима у очи. Деца су ме задиркивала и називала разним погрдним надимцима. Говорили су ми да сам "дебела свиња". Због тога сам дубоко патила у себи, болело ме је то њихово прозивање. Знали су да буду баш сурови, али сада су клинци још гори! Међусобно се газе и имају кланове. Драго ми је што не одрастам у овом садашњем времену - рекла је певачица и додала:

Сазнала да болује од тешко болести

- Некако сам израсла и временом смањила то своје преједање. Издужила сам се, тако да се моја дебљина више није примећивала. И сада исто кубурим са килажом, али сам генерално задовољна како изгледам. Схватила сам да је најбитније избацити хлеб из исхране. За ручак сам јела цео хлеб! И данас много волим да једем, али сам, срећом, научила да се контролишем. 

Сања је открила и да је имала нападе анксиозности.

- Пре две године поново сам пала психички, била сам анксиозна и депресивна. Тада сам сазнала да болујем од Хашимота - испричала је певачица.

Дванаестогодишњој Сањи дечја соба била спас од сурове реалности

- Све сам трпела у себи и затварала сам се у собу. Када сам била баш дебела, остајала бих у своја четири зида и ту сатима плакала. Често ми се дешавало да чим дођем из школе, легнем у кревет и не излазим до сутра. Баш сам била тужна у том периоду живота. У петом-шестом разреду као тинејџерку ме је све погађало.Не сећам се колико сам имала килограма, али била сам баш дебела. Мама ми је стално говорила да не једем толико, али џаба је било то њено звоцање када ја нисам желела да престанем. Она је покушавала да ми скрене мисли, па ме је слала на стране језике, али никад није на спорт. Можда је ту погрешила, јер када је дете активно, онда има кондицију и не буде дебело - прича певачица.

(Хит)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)