"И НОРМАЛАН БИ ПОЛУДЕО, КАМОЛИ ЈА": Емотивна исповест Данила Икодиновића након свих животних недаћа

Novosti online

13. 04. 2021. у 15:21

БИВШИ ватерполиста Данило Икодиновић који не воли да говори о свом приватном животу, искрено је причао о великој саобраћајној несрећи која му је променила живот, о бившој жени Наташи Беквалац, али и о одбојкашици која га је освојила за цео живот - Маји Огњеновић.

И НОРМАЛАН БИ ПОЛУДЕО, КАМОЛИ ЈА: Емотивна исповест Данила Икодиновића након свих животних недаћа

Фото: Н. Скендерија

Зато су многи изненађени његовом исповешћу у емисији "Преживели" на К1, у којој се Икодиновић осврнуо на свој живот.

Он се присетио како је дошло до саобраћајне несреће у којој је доживео тешке повреде. Како је признео, на дан несреће је попио више.

- Тој несрећи је допринело моје зезање у кафани, алхокол, оно моје “не може то мени да се деси”, нека незадовољства, али првенствено мотор који сам јако волео да возим. Истина је да сам возио пијан, не знам колико сам тачно промила имао, али свакако превише. То је било пред одлазак на Европско првенство у Малагу и ми смо се опустили у некој кафани. Увек то кажем, хвала богу да сам само ја страдао, јер не знам како бих живео да сам некоме одузео живот — искрен је бивши ватерполиста.

- Последње чега се сећам је да сам кренуо из Зрењанина у Нови Сад, сео сам на мотор, дао пун гас и претицао целу колону. На сред пута је био неки трактор, сва кривица је апсолутно моја, то сам и на суду рекао, али тај трактор са приколицом није смео да буде на магистралном путу. Али ето, сплет околности је пресудио, југо је кренуо њега да претиче, није ме чуо, а ја сам ишао 200 на сат. У тој мојој брзини ударио сам, богу хвала, у задњи део аута, јер не дај боже да сам га ударио у средину, преполовио бих цео ауто. Након судара сам одлетео 86 метара даље у поље, то је величина отприлике фудбалског терена, једва су ме нашли. Пао сам у неко ђубриво, а током пада мени је екплодирала каротида која иде од рамена у мозак. После су ми рекли да сам својим положајем тела спречио да искрварим. Пре свега ме је спасао бог и моја физичка спрема, али најбитнији су доктори који су се стварно око мене јако потрудили. Био сам у вештачки изазваној коми месец дана јер сам имао озбиљне повреде и рука ми је била одвојена од тела — испричао је Икодиновић.

Док се опорављао од несреће, спортиста се развео од поп звезде Наташе Беквалац, а у то време се спекулисало да је удес допринео проблемима у њиховом браку.

— Требало ми је доста времена да рашчистим неке ствари и тај живот који сам живео пре несреће. Убрзо је уследио и развод са Наташом, који ми је био тежак, као и свакоме ко пролази кроз тако нешто. Мислим да несрећа није много утицала на наш развод, већ је то било при крају због многих других ствари. Свашта се ту писало и полемисало, то ми је било најтеже, јер сам нон-стоп био по новинама. И нормалан би полудео, а не ја — истиче Данило.

Прва веза након развода са Наташом Беквалац је била са познатом одбојкашицом Мајом Огњеновић која је крунисана браком 2016. године.

- Маја ми је помогла јако пуно. Она је на почетку, три године истраживала све о мојој руци, баш се посветила. Уз њу сам кренуо да схватам озбиљније живот, утицала је на моје коначно отрежњење, коначно схватање да у животу има битнијих ствари, а не да све буде само зезанција и кафана.

Улила ми је једну сигурност и успео сам сву патњу и сву паучину да скинем са себе. Такође ме је приближила и вери, богу и сад често идемо у цркву. Помогла ми је да се пронађем у томе и осећам се мирније. Љубав побеђује све на свету, кад волиш некога и кад имаш некога ко тебе воли, то је најлепша ствар на свету — не може да сакрије своју срећу Данило.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Cvecka

14.04.2021. 16:36

@Daca - Ne bih ja bas sve verovala novinskim natpisima niti ulazila u neciji zivot ali je cinjenica da nije mogao da se izbori sa Natasinom pipularnoscu. Nasao je posle devojku koja je uspesna sportistkinja ali ni blizu atraktivnosti Natase. Samo takva je mogla da ga smiri a da mu niko ne puni usi izmisljotinama iz ciste ljubomore . Da li ce to ikad priznati sebi?

Aja Jung

14.04.2021. 18:07

Čovek koji je roditelj maloletnog deteta nema pravo da jurca 200 na sat pijan na motoru. Da je u ne znam kako lošem braku, ima odgovornost prema detetu koje je doneo na svet da pazi na sebe kako bi bio tu da to dete vaspita i podigne. Ovaj gospodin je možda dobar sportista ali u toj situaciji se poneo malo je reći nezrelo i glupo. Svako danas ima decu i stvara porodicu.