ЈЕЛЕНА ТИНСКА О МЕРИМИ И ЛЕЧИЋУ: Што је она то урадила после толико година, што није тада?

Novosti online

12. 04. 2021. у 16:49

НОВЕ оптужбе за сексуално узнемиравање упућене професорима на Факултету драмских уметности изненадиле су јавност, али и многе познате личности.

ЈЕЛЕНА ТИНСКА О МЕРИМИ И ЛЕЧИЋУ: Што је она то урадила после толико година, што није тада?

Фото: Принтскрин

Платформа "ФДУ против насиља" открила је нове случајеве сексуалног узнемиравања, а чини се да су оптужбе младих глумица Милене Радуловић и Иве Илинчић оснажиле и њихове колегинице са ФДУ-а.

Како коментарише нове оптужбе на факултету глуме и да ли је изненађена наводним сексуалним узнемиравањем студенткиња на овом факултету, рекла је у Пулсу Србије глумица Јелена Тинска.

- О професору Прокићу не могу да кажем ништа јер га не познајем. О Мики и Лечићу могу. Ја Мериму познајем баш из тог периода, када смо биле младе. Била је дивна, племенита и млада жена. Никада не бих помислила да би она могла да уради нешто после пола века. Рекла је да је то урадила да би спречила Леку да то опет уради, па што то онда није урадила тад. Мерима је била толико лепа, да су сви хтели да буду са њом - каже Тинска.

- Мушкарци су навалентни. Ја знам његове две бивше девојке из младости и о њему имам само лепе речи. Страшно ми је било кад је Мерима то написала, ако је напаствовао онда је то грозно. Она је написала да је он њу две године након тога звао, да је плакао преко телефона и да јој се извињавао. Што је она то урадила после толико година? Ја сам незгодна девојка и не верујем да би се неко усудио да ме тако нападне, јасно ставим до знања када је нешто не. Лека није показао никакав афинитет према мени.

- Све је ово много одвратно, зато што је такве ствари не решавају на телевизији него у тужилаштву. Мика је у притвору већ 120 дана, као оправдање је да ће он силовати ако изађе напоље. Што он не може да се брани са слободе или да иде на полиграф? Зашто нико од њих не може јавно да говори као те девојке? То сигурно има неку позадину, а шта је то, ја не знам. Дознаћемо. Ја нисам на страни злостављача, али просто ништа није доказано. Сви сад говоре како ће ови случајеви помоћи женама које су истински силоване, не, неће.  - рекла је глумица.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)