БИЛА ЈЕ СТИДЉИВИ ДЕВОЈЧУРАК, А ДАНАС ЈЕ ПРАВА ЛЕПОТИЦА: Ево како изгледа Милијана из „Ђекне“ (ФОТО)

Novosti online

10. 04. 2021. у 22:31

ЧИТАВ Балкан памти је по улози наивне Милијане из серије “Ђекна још није умрла, а ка’ ће, не знамо”.

БИЛА ЈЕ СТИДЉИВИ ДЕВОЈЧУРАК, А ДАНАС ЈЕ ПРАВА ЛЕПОТИЦА: Ево како изгледа Милијана из „Ђекне“ (ФОТО)

Фото Принтскрин

Тада је била млада, неискусна и тек на другој години Академије, а данас у 54. многи кажу да је постала права бомба!

Хрватска глумица Аријана Чулина (54), глумачку каријеру је почела када ју је познати црногорски редитељ Живко Николић позвао да игра улогу Милијане у легендарној серији “Ђекна још није умрла, а ка’ ће, не знамо”.

Она је тада, крајем осамдесетих била на Академији у Београду, а ова улога била је толико аутентична да је се и 30 година након емитовања серије сви са наших простора сећају.

Иако је играла у бројним хрватским хумористичким серијама, Чулина је тек недавно дебитовала на филмском платну. Наиме, Аријана је, с екипом филма “Не гледај ми у тањир” гостовала на ФЕСТ-у, пре три године, на ком је добила награду за најбољу женску улогу.

- Ово је за мене један врло емотиван тренутак и сад знам како се осећају ови на додели Оскара. Само да ми га не узму сада - нашалила се она по преузимању награде и додала да је награду посветила професору Предрагу Бајчетићу, у чијој класи је и дипломирала глуму.

Мало њих зна да је ова глумица, која има стални ангажман у сплитском позоришту завршила и музичку школу, на одсеку за соло певање. Публика у Србији је гледала и у серији “Ружа вјетрова”.

(Објектив)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)