САДА ЈЕ У ЦЕНТРУ СКАНДАЛА, А ОВАКО ЈЕ ИЗЛЕДАО У МЛАДОСТИ: Ексклузивне фотографије Бранислава Лечића из млађих дана (ФОТО)

Novosti online

09. 04. 2021. у 19:25

БРАНИСЛАВ Лечић налази се у центру секс скандала након што га је глумица Данијела Штајнфелд оптужила за силовање.

САДА ЈЕ У ЦЕНТРУ СКАНДАЛА, А ОВАКО ЈЕ ИЗЛЕДАО У МЛАДОСТИ: Ексклузивне фотографије Бранислава Лечића из млађих дана (ФОТО)

Фото: Архива "ТВ Новости"

Након ње огласила се и Мерима Исаковић која тврди да је глумац покушао да је силује пре 40 година.

Бранислав Лечић, на почетку своје каријере изгледао је овако.

Подсетимо, Данијела Штајнфелд је 22. марта открила јавности да ју је силовао глумац Бранислав Лечић. Информација да је била жртва силовања, објављена је у августу 2020. године, када је у документарцу "Холд ме ригхт" рекла да ју је силовао један моћник из домаће филмске индустрије.

- Мене је силовао мој колега и драги пријатељ, Бранислав Лечић. То се десило 7. маја 2012. године. Ми смо били заједно у представи у БДП, где смо радили заједно у позоришту - рекла је Данијела Штајнфелд.

Како је навела касније, одлучила се на овај корак после "капи која је прелила чашу". 

- Када се појавио случај жртава Мике Алексића у јавности, Бранислав Лечић је смислио да буде велики активиста против сексуалних злочина. У моменту када је он позвао бивше ученике школе Мике Алексића да уђу у његову глумачку школу, то је прелило кап. Ја сам разумела да то сада више није питање шта ће се са мном десити у моменту када проговорим, ово је питање моје друштвене одговорности - објаснила је она.

Мерима Исаковић каже да је сећање на догађај са Браниславом Лечићем, за ког је у исповести навела да ју је сексуално напао 1978. године, давно оставила иза себе, али да је била њена дужност да о томе проговори.

- Једно зло је изазов и бол једне особе, али ако се не заустави, понављано зло постаје несрећа народа. И људског рода. Дужност сваког хуманог бића је да се даље зло спречи.Ж

Мерима Исаковић данас живи на Новом Зеланду и бави се клиничком психологијом. У опширној исповести за "Недељник" описала је стравичне детаље сексуалног насиља које је, како тврди, доживела од Лечића у стану у којем је у то време живео са својом мајком. Мерима Исаковић је тада имала 18 година, а Лечић 22.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

hristina

09.04.2021. 23:27

U mladosti maco(!), gospodin "znas li ti ko sam ja" - tacno. ALI to ne znaci da su ga SVE htele. Jedna se ispovracala dok je pokusavao da joj "objasni" ko je on, jelte!? Citali smo, nema zena razloga da laze! SRAM ga bilo!!!