МИЛЕНИ ЋЕРАНИЋ ДУГО ТРЕБАЛО ДА ПРОГОВОРИ: "Имала сам 43 кила, била сам анорексична, имала сам модрице"

Новости онлајн

08. 04. 2021. у 21:09

ПЕВАЧИЦА Милена Ћеранић је након много година први пут сакупила снагу да проговори о многим проблемима које је преживела због учешћа у ријалитију.

МИЛЕНИ ЋЕРАНИЋ ДУГО ТРЕБАЛО ДА ПРОГОВОРИ: Имала сам 43 кила, била сам анорексична, имала сам модрице

Фото: Принтскрин/Јутјуб

Сам почетак њеног пута обележило је учешће у Звездама Гранда, али и у ријалитију Фарма у који је, како каже, морала да уђе.

- Људи су, нажалост, заборавили те Звезде Гранда у којима сам ја сам после другог појављивања имала сваки викенд заказан. Мислим да је једном приликом рекао Саша Поповић да, али ја се извињавам унапред ако то није истина, да није знао шта ће са нама, па смо морали да уђемо. Сви они морају да нађу оправдање за неку своју глупост, али они врло добро знају да сам ја имала четвртак, петак, субота, недеља заказане наступе. Тако да ја знам да су они знали шта да раде са мном, али су мислили да сам ја можда чак и мало зла, зато што сам тако дрска и држала до себе, па ће то донети велику гледаност ријалитију, међутим, ја сам само бранила себе и ништа ружно нисам радила.

Милена је у ријалити ушла са тадашњим дечком, колегом Немањом Стевановићем. Тамо је била убачена и Немањина бивша девојка Драгана Милошевић, иначе, балерина Гранда. Створена је напета атмосфера, пар се често свађао пред камерама, а Милена је у програму представљена као највећи негативац, конфликтна особа и лењивица.

- Дуго нисам могла да причам о том ријалитију, јер је оставио озбиљне последице на мене, знаш буде ти криво што су те погрешно видели, видели су те онако како су ме медији представили. Истина ме никад није болела, макар да јесам, никад се не бих љутила. Таква сам, болујем од зла, јесам зла, баш ме брига, зла сам себи нисам вама, или моји лоши поступци, лоше поступам према себи, а не према вама, ко сте ви да судите о било чему? Радила сам доста са психологом на томе и сада могу и јако сам поносна на себе, заиста због тога.

Каже да је из ријалитија изашла са 43 килограма, да је била анорексична и имала модрице на задњици од костију које су због наглог мршављења искочиле. За губитак килограма су осим стреса заслужни и тешки послови које је прихватала да ради на Фарми, како би избегла провођење времена са другим учесницима, али на екрану то није деловало тако. Каже да је после свега, ипак задовољна својим понашањем у том ријалитију.

- Прво држала сам до себе као жене, држала сам до своје породице, није било интимних односа, ја сам препоносна на себе и жао ми је само што нисам неког претукла тамо. Заиста ми је јако жао, зато што су многи заслужили озбиљне батине, али у тренутку када смо тамо. Јер се не снађеш, некад се стварно не снађеш, ја сам имала тада први директан контакт са неким злим људима бре, ја нисам имала то у свом окружењу, не знам шта је. Притом су тако лупетарали, Милена не ради ништа и заиста је на тв тако изгледало зато што је увек било интересантно гледати мене како се свађам и говорили су да ништа не радим. Ја сам радила као кобилица малена, све што је требало да се ради ево ја ћу, само зарад мира у кући, само да се не свађају, јер мени је било свађа до овде. Колико год смешно и апсурдно звучало ја нисам свађалица и не волим да се свађам, то ме јако потреса. Али умем врло - рекла је она.

По изласку из тог ријалитија, Милена и Немања су избачени из Гранда. Многи су профитирали од Фарме, а чак је и Немања након неког времена био примљен назад у Гранд. Само је Милени то увек остао камен спотицања.

(Мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)