"ЛЕЧИЋ МОРА БИТИ ПРОЦЕСУИРАН И КАЖЊЕН": Радмила Живковић оштро после исповести Мериме Исаковић

Новости онлајн

08. 04. 2021. у 19:10

СЛАВНА српска глумица Радмила Живковић поново је осудила колегу Бранислава Лечића, након нове оптужбе за силовање.

ЛЕЧИЋ МОРА БИТИ ПРОЦЕСУИРАН И КАЖЊЕН: Радмила Живковић оштро после исповести Мериме Исаковић

Foto: Printskrin

Након што је Данијела Штајнфелд изјавила да ју је Бранислав Лечић наводно силовао 2012. године, чувена југословенска глумица Мерима Исаковић у потресној исповести открила је да је Лечић пре 43 године покушао да је силује.

Осим најбољој пријатељици Радмили, Мерима је одмах после напада испричала шта се догодило још двојици најближих другара са класе, али и чувеном Гаги Николићу који је бринуо о њој као детету. Радмила каже да је изненађена овим признањем и да ништа ни пре више деценија није могло да наслути да се то десило. Глумица је такође истакла да Лечић мора бити кажњен за ова недела која му се приписују.

- Ко год тако нешто уради мора да буде кажњен и процесуиран, без обзира ко је и како се зове. Ни пре 40 година нисам приметила ништа што би могло да наслути да је Лечић учинио такву ствар. То су ствари о којима човек не размишља. Свако бира место и време, можда се о томе причало у мушким круговима. Ја никада нисам знала за тако нешто и то треба добро да испита и утврди суд, да би се знала права истина - рекла је глумица.

(Пинк)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

milutinovicdr

08.04.2021. 23:26

Ako se utvrdi da je silovao ,najveća kazna jer je javna ličnost i zato za primer.Ako se utvrdi da nije, onda redom sve vas koji pritiskate javnost a time i sud , javno politi katranom i perjem i po ulici da hodate sa tablom na grudima kao što u Kini idu takvi.Sramota

Ilona

09.04.2021. 08:04

Puna podrška Danijeli Štajnfeld i Mrimi Isaković i drugim devojkama /ako im ima/....ali će se javiti veroatno kada budu spremne, Istrajte ISTINA je na vašoj strani. Vi ste žrtve. Najstrože kazne za sve sliovaljtelje.Moraju odgobarati za svoja zlodela i užas koje su devokje preživele u cvetu mladosti. Traume su zauvek ostale..Bravo za komentar G-dje Radile Živković.. Bruka i sramota.....Srbije....