ЛЕПА БРЕНА ПРОТИВ МИРОСЛАВА ИЛИЋА: “Славуј из Мрчајеваца” на суду због утврђивања очинства, певачица ће сведочити у корист бивше љубавнице!

Novosti online

07. 04. 2021. у 23:49

НЕКАДАШЊА љубавница познатог певача Мирослава Илића, Мирјана Антоновић, пре два дана је са сином Девином пристигла у Београд, на још једно рочиште у Палати правде, како би доказала да је Девин син познатог певача.

ЛЕПА БРЕНА ПРОТИВ МИРОСЛАВА ИЛИЋА: “Славуј из Мрчајеваца” на суду због утврђивања очинства, певачица ће сведочити у корист бивше љубавнице!

Фото: Инстаграм

Овим поводом открила је шта очекује од суђења, али и да ће један од сведока били балканска звезда Лепа Брена.

- Мирослав је слабић тако да ја сумњам да ће имати смелости да се појави пред сином и да га погледа у очи. По овом закону посто је одбио ДНК, он се више не мора појавити. Судство мозе доћи до одлуке и без њега. Сад нам је остало да идемо даље са сведоцима, међу којима је наша драга Брена, а и моја сестра Јелица, које су моји хероји на женској страни -изјавила је тужиља и овом приликом појаснила мотиве Лепе Брене да сведочи против Мирослава. - Брена је ћутала и трпела Мирослава годинама како је нон стоп пљувао по њој, а знао је да она штити његово дете. Ово је сад већ постао виши циљ у измењивању овог застарелог закона који угрожава наше мајке, наше сестре, и што је најбитније, нашу децу.

Да подсетимо, Брена и Мирослав не говоре годинама, а један од разлога је што је певачица међу ретким његовим колегама подржала Мирјану. Такође, Саша Поповић својевремено је открио да су Лепа Брена и “Слатки грех” две године наступали са Илићем и да су се том приликом “свачега нагледали”.

(Еспресо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)