"ФОРБС" ОБЈАВИО ГОДИШЊУ ЛИСТУ: Ким Кардашијан и званично милијардерка

Новости онлајн

06. 04. 2021. у 21:31

КИМ Кардашијан и званично је постала милијардерка, саопштио је Форбс.

ФОРБС ОБЈАВИО ГОДИШЊУ ЛИСТУ: Ким Кардашијан и званично милијардерка

Фото Instagram/kimkardashian

Форбс је данас објавио годишњу листу светских милијардера, а први пут на њој се нашла и славна Ким Кардашијан. Они пишу и како су јој њене козметичке компаније "KKW bjuti" i "Skims" помогле да се нађе на тој престижној листи.

"KKW bjuti" Ким је покренула 2017. године, а компанија "Коти" купила је прошле године 20 одсто удела њене козметичке линије уговором за који се процењује да је био тежак око милијарду долара. У Форбсу се каже како њен удео у компанији сад вреди око 500 милиона долара.

Форбс наводи како Ким има уделе и у бројним другим приватним компанијама и иако тачне суме нису објављене, извор тврди да је "тешка" више од милијарду долара. Кардашијанова има и друге инвестиције, укључујући и бројне некретнине, а уговор је потписала и са стриминг сервисом "Хулу". Наравно, не треба заборавити ни да је на Инстаграму прати више од 213 милиона људи.

Ово није први пут да магазин "Форбс" пише о породици Кардашијан. Прошле године су Кајли Џенер прозвали најмлађом милијардерком која је профит остварила оснивањем своје компаније, но касније су јој ту титулу узели.

(Б92)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)