ОТКРИВЕНА НАЈБОЛНИЈА ТАЈНА НАТАШЕ БЕКВАЛАЦ: Дача Икодиновић доживео тешку несрећу на мотору, а нико не зна како је преминуо њен први дечко

Novosti online

05. 04. 2021. у 16:18

НАТАША Беквалац важи за једну од најпопуларнијих поп певачица на овим просторима, а 20. годишњицу бављења музиком прославила је у београдској Арени, 14. фебруара 2020. године.

ОТКРИВЕНА НАЈБОЛНИЈА ТАЈНА НАТАШЕ БЕКВАЛАЦ: Дача Икодиновић доживео тешку несрећу на мотору, а нико не зна како је преминуо њен први дечко

Фото ATA Images

Њене песме постале су велики хитови, али је јавност увек интригирао и њен приватан живот. Она се до сада три пута удавала, из два брака има две ћерке којима је веома посвећена, али мало људи зна кроз какву је животну драму прошла и пре него што је постала позната широким народним масама.

Наиме, Наташа је очигледно одувек волела момке који возе моторе, а њена велика љубав изгубила је живот у несрећи на двоточкашу. Ова трагедија догодила се пре више од 20 година. Тек пунолетни П. А. живот је изгубио на свом двоточкашу, на ком се и Наташа често возила.

У тренутку његове погибије њих двоје нису били заједно, она је радила на свом првом албуму, али је веома тешко поднела овај губитак.

Игром судбине, певачицин први супруг ватерполиста Данило Дача Икодиновић био је велики заљубљеник у моторе, а и он је доживео незгоду на својој сивој "Јамахи" и једва остао жив. Љуба Јовановић и Лука Лазукић, њен други и трећи супруг, такође су волели моторе. Љуба је имао исти модел двоточкаша као онај на ком је Дача доживео незгоду, док је Лазукић био организатор једне мото-манифестације, а као превозно средство често користи управо мотоцикл.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)