ЊЕГА ЈЕ ЦЕЦА ВОЛЕЛА ПРЕ АРКАНА: Певала је на свадби ћерке бившег дечка, ево како он сада изгледа (ФОТО)

Novosti online

05. 04. 2021. у 00:56

СВЕТЛАНА Цеца Ражнатовић била је удата за команданта Српске добровољачке гарде Жељка Ражнатовића Аркана, на кога је извршен атентат 2000. године, а родила му је сина Вељка и ћерку Анастасију.

ЊЕГА ЈЕ ЦЕЦА ВОЛЕЛА ПРЕ АРКАНА: Певала је на свадби ћерке бившег дечка, ево како он сада изгледа (ФОТО)

Фото: АТА

 

Ипак, крајем осамдесетих Цеца није била сама. Први певачицин момак за кога је знала домаћа јавност био је фудбалер Владан Лукић, а медији су писали да је управо њему посветила њен чувени хит “Пустите ме да га видим”.

Љубав између Цеце и Владана букнула је 1989. године, када је он био познати играч Црвене звезде, а она певачица у успону која је градила каријеру у Београду. Фудбалер је тада имао 18, а она само 15 година.

Помињало се чак и то да су се верили и да спремају свадбу, али су се растали 1990, када је Владан отишао у војску.

Ceca Veličković i njen prvi poznati dečko, fudbaler Vladan Lukić ☺

Posted by Svetlana CECA Ražnatovic on Monday, May 1, 2017

 

Владанова ћерка Сара удала се пре неколико година, када јој је на свадби запевала управо Цеца, а овим поводом певачица се осврнула на везу са Лукићем.

- Ја сам дошла овде преко везе од једно 30 година, када смо се Влада и ја упознали, он је знао на време с ким треба са се забавља, са певачицом. Шалу на страну, Сара је жељела да ја певам данас. Видим да сте дивно расположени - прокоментарисала је Цеца.

Лукић је за време бомбардовања Србије играо у Мецу, у Француској, али није могао да поднесе да игра фудбал док његов народ пати и вратио се у Србију. Након тога је годину дана играо у Грчкој и са само 30 година завршио каријеру.

Stara, retka fotografija: Ceca Veličković i Vladan Lukić iz vremena kada su se zabavljali

Posted by Legende devedesetih on Friday, October 19, 2018

 

Он је једни српски спортиста који се на врхунцу своје каријере 1999. вратио у Србију током НАТО бомбардовања и одмах се ставио на располагање војсци и био распоређен на положај.

Владан је бивши председник Црвене звезде, а његово име скоро се нашло и међу кандидатима за председника Фудбалског савеза Србије.

Погледајте како изгледа мушкарац кога је фолк звезда волела:

 

(Објекетив)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)