АНА БЕКУТА КОНТАКТИРАЛА МРКИНУ ЖЕНУ: Због бриге око Милутина напаравиле договор

Novosti online

04. 04. 2021. у 18:51

АНА Бекута и Милутин Мркоњић у вези су већ осам година. Очигледно је да се много воле, те није чудно да Ана брине за свог партнера.

АНА БЕКУТА КОНТАКТИРАЛА МРКИНУ ЖЕНУ: Због бриге око Милутина напаравиле договор

Фото: Инстаграм

 

Како каже Ана, Мркоњић не одбија позиве у емисије и више се креће него раније. Због његовог понашања, певачица је решила да позове његову бившу жену и пита је за савет.

- Ана је рекла Даши да не зна како да заустави Мрку и натера га да се смири. Разуме она да му је досадно и да не може да буде константно затворен у кући, али се баш брине око његовог здравља. Боји се што се он сад слободније креће, прихвата све могуће позиве за емисије. Истина, носи маску, али Ани опет није свеједно. Много је бринула, и озбиљан стрес доживела када је завршио у болници и зато неће да седи скрштених руку. Такође, зна колико и Даша брине за његово здравље, па су селе, и договориле се да му заједно досађују и да га зивкају и опомињу. Сматрају да ће, ако оне буду упорне и напорне, он схватити да им је стало да се сачува, јер ни једна не би поднела да га изгуби. Он то зна и овако, али ће сада морати да га стисну- рекао је извор и додао:

-Даша је рекла Ани да је слободно зове кад је Мрка тврдоглав и одбија да је послуша. У тим ситуацијама ће и онда да га стисне и да му набија на нос како обе умиру од бриге и секирације, па он неће имати куд, мораће да игр како оне свирају. Мрка је стварно богат човек, са њих две и велику срећу има што су оне сложне. Ана и Даша су стално биле на вези и када је он био у болници, не желе да му се нешто догоди, свиђало му се то или не, мораће да их послуша- закључио је извор за "Стар".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (1)