ЗБОГ КОРОНЕ САМ ЗАБОРАВИО ПОЛА ТЕКСТОВА! Рамбо Амадеус открио како се осећа после изласка из болнице

Novosti online

04. 04. 2021. у 11:28

МУЗИЧАР Антоније Пушић, познатији као Рамбо Амадеус недавно је прележао корона вирус, а сада је открио како се изборио са вирусом, али и испричао шта се дешава након опоравка.

ЗБОГ КОРОНЕ САМ ЗАБОРАВИО ПОЛА ТЕКСТОВА! Рамбо Амадеус открио како се осећа после изласка из болнице

Фото: Принтсцреен

– Ма, ј*** јој ја матер, заборавио сам пола текстова песама, биће шоу на концерту ако ми се побркају – насмејао се Рамбо и додао да “као да није био у болници”.

– Па, заправо, нисам, био сам најлакши болесник у соби практично. Мада, кад кроз прозор видите како погребни комби, и то мало већи, није за једну особу, а излази из болничког круга, није вам свеједно – објашњава Рамбо и каже да пандемија није ништа необично.

– Ништа нелогично се не догађа. Човечанство плаћа цех због бахатог понашања према природи. Морамо постати пажљивији и према природи и једни према другима. Ја сам, заправо, већ годинама био прилично узнемирен гледајући куда води бесомучна трка света за зарадом, како се уништава природа, очекивао сам да се нешто деси. Корона је дошла као казна и опомена. Наравно, ако сви не променимо поглед на живот, а успут и навике, онда нисмо извукли поуке – истиче Рамбо Амадеус, а онда је почео да прича о свом онлајн концерту.

– Прво смо спремали простор “Стреаминг Хуба”, одакле ће бити емитован концерт. Супер смо направили, донели смо тепихе, слике, ставили добра светла, па су и амбијент и звук сасвим пријатни. Сада пролазимо кроз репертоар, нисмо одавно свирали па морамо проћи кроз све, успут се, наравно, увек рађају нове идеје. Технологија се перманентно мења, али музика увек нађе начина да дође од музичара до слушаоца. Ово ће бити, према свом габариту, концерт ни мањи ни већи од оних на које сам навикао, само је публика, судећи према статистици коју имам, расподељена по читавом свету. Наравно, све је то наш народ, с ових простора, моја публика, и то само један њен сегмент од оних који виде смисао у оваквом концерту. Већина људи иде на концерт да би изашла из куће, дружила се с људима, да би попили које пиво, концерт је ту само повод. А ово сад, видећемо ћемо – рекао је Рамбо. 

(Аваз)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)